• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. gizayordek
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    G
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

gizayordek

@gizayordek

0
    İtibar
    41
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

gizayordek Takip etme Takip Et

gizayordek tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

Ben 2023 greencard kazananlarındanım ancak Ankarada halen mülakat sıramın gelmesini beklemekteyim ve artık çağrılmayacağımı düşündüğüm için (29000 deyim) dosya taşıma vb. bir yolu zorlamaktayım. Dosya taşıma gibi bir şansımın oldğunu maalesef yeni öğrendim ancak viyanaya muskat ve birkaç konsolosluga mail atacağım. Macaristan schengen vizesi alıp 1 ay orada konaklayıp haberin gelmesini bekleyeceğim sizce bu yöntem mantıklımıdır çok zaman kaybetmişmiyim? Süreci hızlandırmak için sizin öneriniz var mı? Ve eğer macaristana gidecek olursam sağlık raporu vb. belgelerimi buradan temin edip gitme ihtimalim var mı? Son bir soru sormak isterim çok çok özür diliyerek. Acaba bu konsolosluklara göndereceğim mailde nelere dikkat etmem gerekir

Yardımlarınız ve ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      G
      gizayordek
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

@bernat Merhabalar,öncelikle cevabınız için çok çok teşekkür ederim. Ben de artık çağrılmayacağımı düşündüğüm için (29000 deyim) dosya taşıma vb. bir yolu zorlamaktayım. Dosya taşıma gibi bir şansımın olduğunu maalesef yeni öğrendim ancak viyanaya muskat ve birkaç konsolosluga mail atacağım. Macaristan schengen vizesi alıp 1 ay orada konaklayıp haberin gelmesini bekleyeceğim sizce bu yöntem mantıklımıdır çok zaman kaybetmişmiyim? Süreci hızlandırmak için sizin öneriniz var mı? Ve eğer macaristana gidecek olursam sağlık raporu vb. belgelerimi buradan temin edip gitme ihtimalim var mı? Son bir sorum var çok çok özür dileyerek konsolosluklara atacağım mailde özellikle dikkat etmem gereken birşey var mıdır* Yardımlarınız ve ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      G
      gizayordek
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

Merhabalar, şuanda Ankarada mülaka girmek için beklemekteyim ancak 30 Eylül son tarih olduğu için forumdan okuduğum yorumlar sonucunda dosyamı başka bir ülkeye taşıma kararı aldım şuan da hangi ülkeye mail atmak daha mantıklı? Sürecim yetişir mi? Ve taslak mail buldum ancak nelere dikkat etmek gerek ? Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz? şimdiden yardımlarınız için çokkk teşekkür ederim.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      G
      gizayordek