Selamlar arkadaslar,
Zor bir durum karar veremiyorum. Nasıl ilerlerim diye tavsiyelerinizi almak isterim.
2017 yilindan itibaren greencard sahibiyim. Esimle 2020 yilinda evlendik suan iki cocugumuz var ve ben Abd ye giris cikis yaparak greencard i hayatta tutmaya calistim. En sonki giris cikisimin üzerinden 9 ay geçti yani yine giris yapmam gerekiyor, esim ABD’ye sicak bakmadığı icin ona sponsorluk basvurusu yapmadım simdiye kadar. Simdi esime basvuru yapmak istedim fakat sureler oldukca uzamis ve cok karisik hal almis. Forumda konulara goz gezdirdim gocmen olmayan vize turuylede esimin ve cocuklarimin abd ye vize almasida bir hayli zor görünüyor benim greencard sahibi olmamdan ötürü. Ben simdi ne edeyim kafami nerelere vurayim. Bana bir akil verin arkadaslar. It’s never too late diyorlar ama bizim icin too late mi? Esimden cocuklarimdan uzun sureler ayri kalarak bu sureci yonetmek istemiyorum. Siz olsaniz nasil yol izlerdiniz? Oguz kardesinize bir yardim.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
O
oguzbur1 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı