• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Onur Ercan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    O
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Onur Ercan

@Onur Ercan

3
    İtibar
    14
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Onur Ercan Takip etme Takip Et

Onur Ercan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Posta yoluyla vize yenilerken başvurunuzun sanal "bekleme" kuyruğuna alınması

Merhabalar tekrardan, dün itibari ile mail geldi. Evrakları tamamlayıp gödnerdim. Tam 29-30 gün sonunda geldi.

Amerikan Vizeleri içinde yayımlandı
      O
      Onur Ercan
    • RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Merhaba sevgili Yeşil Kart forum üyeleri.

Çok okudum ama insan yine kendi yazdığı sorulara cevap arıyor. 28 Ağustos pazartesi günü eşim ile birlikte vize görüşmemiz var Ankara'da.

Ben DS160 formunu 2022 Aralık ayında doldurdum ve bana 28 Ağustos a gün verdiler

1- Haliyle seyahat planını Aralık ayında DS160 formunu doldurduğumda 2023 Eylülünün ilk haftasına yapmıştık ve bu plan suya düştü. Sizce DS160 formunu tekrardan doldurmalı mıyım veya randevu tarihini ne zamana vereceğinizi bilmediğim için böyle bir plan yaptık siz vize verirseniz önümüzdeki günlerde yine plan yapmak istiyoruz gibi bir muhabbete girebilir miyim? (kadar muhabbet etsek vakit oluyor mu?)
      2- Gelir seviyemizde haliyle geçen seneye göre + bir durumda söz konusu bunuda tekrar işlemelimiyim eğer baştan dolduracaksam.
      3- DS160 confirmation çıktısında destekleyici evraklar ile gelin diyor fakat visa sitesinde pasaport ve foto ile gelin diyor. Bir çok kişi evrakla gidiyor ama kimse bakmıyor diyorlar. sizce evrak toplamaya gerek var mı ? Evrakları içeri alıyorlar mı?
      4- Mülakata eşim ile beraber mi giriyoruz yoksa tek tek mı? Beraber giriyorsak birimiz mi sizce iletişim kurmalı?

Bunun ile ilgili deneyimleri olan arkadaşlardan cevap alabilirsem çok sevinirim.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      O
      Onur Ercan
    • RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

Merhabalar tekrardan ilgili evraklarım ulastı ve Approved statsunde görünüyor. Bu onaylandı anlamına mı geliyor. Bundan sonra süreç nasıl işleyecekç

O
      Onur Ercan

Onur Ercan tarafından gönderilen son iletiler

• RE: New Jersey Motorsiklet ehliyeti

Merhaba road teste girmeden alabildiniz mi?

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      O
      Onur Ercan

Merhabalar tekrardan ilgili evraklarım ulastı ve Approved statsunde görünüyor. Bu onaylandı anlamına mı geliyor. Bundan sonra süreç nasıl işleyecekç

O
      Onur Ercan

Merhaba, 3-4 gün önce bizde cocuklarımız için posta yolu ile basuvurda bulunduk ve evraklarımızı gönderdik. fakat https://ceac.state.gov/ bu adresteki bilgileri girdiğimde "Your search did not return any data." şeklinde bir hata alıyorum. verilerimi getirmiyor. bu bilgileri de sonucta https://ais.usvisa-info.com/ bu adresteki bilgilerden giriyorum. sizce neden olabilir.

Bir de posta yolu ile gönderilen vize ortalama ne kadar sürede geri dönüş oluyor.

O
      Onur Ercan
    • RE: Posta yoluyla vize yenilerken başvurunuzun sanal "bekleme" kuyruğuna alınması

Merhabalar tekrardan, dün itibari ile mail geldi. Evrakları tamamlayıp gödnerdim. Tam 29-30 gün sonunda geldi.

O
      Onur Ercan

Merhabalar bende 25 Aralık 2023 günü çocuklarım için vize başvurusu yaptım. ben ve eşimin vizeleri mevcut. Ds-160 formlarını doldurduktan sonra ais.usvisa daki formu doldurup ödemeyi yaptım ve Konsolosluk Onayı Bekliyor da kaldı. ortalama 2 hafta içinde mail gelecek denildi. 1 hafta sonra neredeyse 1 ay olacak ve mail gelmedi. yapmam gereken farklı bir şey mi var. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz

O
      Onur Ercan
    • RE: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

Bu dediğiniz alanı açtım burada guncelleme yapmak mümkün mü? Save kısmı var ve bazı kutular değiştirilebiliyor

O
      Onur Ercan
    • RE: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

Ds160 formunu tekrar doldurmak istiyorum ama cevaplarda tutarsızlık olmaması adına ilk doldurduğum formun cevaplarına nasıl ulaşabilirim.

O
      Onur Ercan
    • RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Merhaba sevgili Yeşil Kart forum üyeleri.

Çok okudum ama insan yine kendi yazdığı sorulara cevap arıyor. 28 Ağustos pazartesi günü eşim ile birlikte vize görüşmemiz var Ankara'da.

Ben DS160 formunu 2022 Aralık ayında doldurdum ve bana 28 Ağustos a gün verdiler

1- Haliyle seyahat planını Aralık ayında DS160 formunu doldurduğumda 2023 Eylülünün ilk haftasına yapmıştık ve bu plan suya düştü. Sizce DS160 formunu tekrardan doldurmalı mıyım veya randevu tarihini ne zamana vereceğinizi bilmediğim için böyle bir plan yaptık siz vize verirseniz önümüzdeki günlerde yine plan yapmak istiyoruz gibi bir muhabbete girebilir miyim? (kadar muhabbet etsek vakit oluyor mu?)
      2- Gelir seviyemizde haliyle geçen seneye göre + bir durumda söz konusu bunuda tekrar işlemelimiyim eğer baştan dolduracaksam.
      3- DS160 confirmation çıktısında destekleyici evraklar ile gelin diyor fakat visa sitesinde pasaport ve foto ile gelin diyor. Bir çok kişi evrakla gidiyor ama kimse bakmıyor diyorlar. sizce evrak toplamaya gerek var mı ? Evrakları içeri alıyorlar mı?
      4- Mülakata eşim ile beraber mi giriyoruz yoksa tek tek mı? Beraber giriyorsak birimiz mi sizce iletişim kurmalı?

Bunun ile ilgili deneyimleri olan arkadaşlardan cevap alabilirsem çok sevinirim.

O
      Onur Ercan