randevu onay kısmında Lütfen ihtiyaçlarınıza uygun hizmet türünü seçin. kısmında takılı kalıyorum hangi seçeneği işaretlemem gerekiyor bilgisi olan var mı ?
portroyale65 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak). Randevu günüm verildikten sonra bu site üzerinden randevu alma gibi bir işlemi mi yapılıyor tekrardan ?Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Arkadaşlar geçen ayın 25 inde dq oldu. Randevu için ortalama bekleme süresi nedir ya da konsolosluğun meşguliyeti hakkın da bilgi almamız mümkün mü ?
-
Beyler bu doğum belgesinden sürekli ret alıyorum nedir bu işin formatı
-
@ecom tr de askerlik gibi bir derdim var 6 ay kadar sürecek bu işlem . arkadaşımın kabul kağıdına baktım 1 yıl süresi oluyor ancak ara ara ceac 'a girmek gerekiyormuş .
-
merhabalar ! uscis onayından sonra belgelerin nvc ye aktarıldığını öğrendim. belgeleriN NVC ceac sitemine ne sürede yüklenmesi şartı var deadline nedir bunun için ?
-
RE: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine KatilmakAdalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
@usdreamgirl conditional green card ile mi girdiniz ya da bunun hakkın da bilginiz var mı ?
-
RE: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine KatilmakAdalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
Merhabalar geçen yılın ağustos ayın da i130 başvurusunda bulundum . Şuan da hala uscis onayını bekliyorum. İki yıldan daha az evli olduğum için , sadece 2 yıllık şartlı yeşil kart alabileceğimi öğrendim . Sorum şu olacak; ABD ordusu benefits kısmına baktığım da kısa sürede ABD vatandaşlı için form doldurabileceğinden bahsediyor . Peki ben şartlı yeşil kartla orduya girebilirmiyim ? Ve ne kadar sürüyor ?