• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ruin777
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    R
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Ruin777

@Ruin777

2
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul Yaş: 31

Ruin777 Takip etme Takip Et

Ruin777 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

@eb3vize-com Merhabalar, sizinle süreci başlatmayı düşünüyorum fakat https://www.cato.org/blog/consulates-deny-61-employer-sponsored-immigrant-visas#:~:text=It has come down somewhat,percent of applicants were denied. böyle bir yazıya denk geldim 61% oranla reddediliyormuş. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      R
      Ruin777

@eb3vize-com DYNAXE WORKFORCE, LLC nin adresi 3301 NE 1ST AVE, APT H2707, MIAMI, FL, 33137 olarak çıkıyor fakat DYNAXE CAPITAL, LLC nin adresi 1792 Bell Tower Lane, Weston Town Center, Weston, FL, 33326 olarak çıkıyor yani sizin eb3vize.com adresinde belirttiğiniz adres. Ama siz DYNAXE CAPITAL LLC değil DRNAXE WORKFORCE LLC ile sürece başlandığını söylüyorsunuz orayı anlayamadım tam.

R
      Ruin777

Ruin777 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

Yine HNBS

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      R
      Ruin777

@eb3vize-com DYNAXE WORKFORCE, LLC nin adresi 3301 NE 1ST AVE, APT H2707, MIAMI, FL, 33137 olarak çıkıyor fakat DYNAXE CAPITAL, LLC nin adresi 1792 Bell Tower Lane, Weston Town Center, Weston, FL, 33326 olarak çıkıyor yani sizin eb3vize.com adresinde belirttiğiniz adres. Ama siz DYNAXE CAPITAL LLC değil DRNAXE WORKFORCE LLC ile sürece başlandığını söylüyorsunuz orayı anlayamadım tam.

R
      Ruin777

@eb3vize-com anladığım kadarıyla çalıştığınız avukatlar mesela Muhammed bey daha önce eb3 vizesi için kişilerle çalışmış ve başarıyla aldırmış değil mi ?

R
      Ruin777

@eb3vize-com Teşekkür ederim cevabınız için 🙂 , ödeme öncesi görüşme yapma şansımız oluyor mu hani durumumuz vesaire process in nasıl işleyeceğine dair ?

R
      Ruin777

@eb3vize-com Merhabalar, sizinle süreci başlatmayı düşünüyorum fakat https://www.cato.org/blog/consulates-deny-61-employer-sponsored-immigrant-visas#:~:text=It has come down somewhat,percent of applicants were denied. böyle bir yazıya denk geldim 61% oranla reddediliyormuş. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

R
      Ruin777