@ahuramazda merhaba sildim tekrar tekrar denedim vaka numarası eşleşmedi diyor
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Ömer Barış tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Fırat-ERKAL merhaba sildim lakin yine de aynı
-
Merhabalar
Greencard çıktı. Her dolduğumda ds260 vaka numarası eşleşmedi diyor yardımcı oluşan misiniz?
" Please do not use the browser’s back or refresh buttons while using the CEAC site. Instead, use the navigation links on the page. You will lose information if you use the browser’s back or refresh button, and will need to log back into the application.The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance. " hata bu arkadaşlar