• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yvzdnc
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yvzdnc

@yvzdnc

0
    İtibar
    15
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

yvzdnc Takip etme Takip Et

yvzdnc tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar,

Ankaradaki durumlar malum bu sebeple dosya taşıma yapmak istiyorum. Case number 25bin civarlarında ve şu an Polonya'da öğrenciyim. Oturum kartım yok fakat uzun dönem d tipi vizem mevcut ve Process sonuna kadar Polonya da kalabiliyorum. Dosya mı açtırıp taşımam mümkün olur mu çünkü kart yok elimde ama vizem bunu sağlıyor ? ya da daha önce böyle bişey yapan oldu mu? Ek olarak case numaramın aktif olduktan sonra konsoloslukla mı yoksa öncesinde kcc ile mi bu işlemi yapmam doğru olur?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      yvzdnc
      yvzdnc

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz. Hali hazırda Polonya'da yüksek lisans yapmaktayım fakat vizelerdeki son durumlardan ötürü emin olamayıp Ankara'yı seçip garantiye almak istedim. Cut-off sonrasında da bir ihtimal var ise bunu bu şekilde değerlendirmek daha doğru olur sanırım. Açıkcası 2023 için oluşturulan Excel tablosunu inceleyerek 20k larda kaldığını düşünerek görüşme gelmemesiyle alakalı şüpheye düştüm.

yvzdnc
      yvzdnc

Selamlar herkese,

DV-2024 talihlisiyim. DS formunu Ankara'da görüşme yapacak şekilde girdim fakat DV2023 için yapılan görüşme tarihlerinin çok geç olduğunu görmekteyim. Şu anda Avrupa için uzun dönem vizeye sahibim fakat bu yaz süresi bitecek. Tekrar başvuru yapıp uzatma talebinde bulunacağım, vizenin çıkmamasına karşın ne olur ne olmaz diyerek Ankara olarak girdim DS formuna. Avrupa için vizemi aldıktan sonra bunu değiştirmek istiyorum. Bunun için DS formunu mu açtırmalıyım yoksa Kentucky Consular Center'a mail atmam yeterli olacak mıdır? Tam olarak nasıl bir yol izlemem lazım. Deneyimli veya bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.

yvzdnc
      yvzdnc