@Rhonster teşekkür ederim
Ahmet Oğuzhan Yaşar
@Ahmet Oğuzhan Yaşar
Ahmet Oğuzhan Yaşar tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Rhonster Paylaşma şansınız var mı hemşirelik için olanlardan belki bilgi sahibi olabilirler hocam.Şimdiden teşekkürler
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Rhonster İyi günler.Hemşirelik için işi nasıl buldunuz acaba denklik vs. birşeyler istiyorlar mı ?Bende diş hekimiyim ve sponsor olacak birilerini arıyorum.Çalıştığınız ajans bu konuda yardıcı oldu mu sizlere acaba?
-
RE: Amerika'da diş hekimliğiSağlık Sektörü içinde yayımlandı
@sChAdOw Hocam iyi günler.Yıllar önce daha diş hekimliği 2.sınıf öğrencisiyken postlarınızı okumuştum eşiniz için yazıyordunuz.Eşiniz sınavları geçebildi mi?Ben de okulumu bitirip mezun oldum.Eb-3 vizesi ile gelip greencard alıp bir sene çalışırken dil sınavlarına hazırlanıp ayrıca para biriktirmeyi düşünüyorum.Sizce bu mantıklı bir yol mu ?Özellikle okula kabul aldıktan sonra eğitimi bizdeki gibi haftada 5 gün tam zamanlı oluyor acaba?Yoksa bir yandan farklı işlerde çalışmak mümkün olur mu ?Cevaplarsanız şimdiden teşekkür ederim.