Merhaba Amerika vize görüşmem var bu süreçte pasaportum Fransa konsolosluğunda olduğu için pasaport elime ulaşmadı bu nedenle 2. Pasaportumla katılacağım görüşmeye ama ds160 formundaki pasaport numaram Farklı ne yapmaylıyım
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
emel bqrut tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
emel bqrut tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Mehmet-Dilek 2 defa pasaport no yanlış girildiği taktirde problem olur mu eksik girildi pasaport no düzeltilmiyor tekrardan vize görüşmesinde problem olur mu
-
@Mehmet-Dilek peki değiştirme yaparken telefondan eksik girildi 1 defa değişiklik yapılabiliyormuş şuan yeniden düzenleme yapamıyorum buna bir çözüm var mo peki
-
Merhaba Amerika vize görüşmem var bu süreçte pasaportum Fransa konsolosluğunda olduğu için pasaport elime ulaşmadı bu nedenle 2. Pasaportumla katılacağım görüşmeye ama ds160 formundaki pasaport numaram Farklı ne yapmaylıyım