@Mehmet-Dilek Merhaba eşim 2 Haziran tarihinde mülakata girdi, vizesi onaylandı. Bugün de pasaport PTT Levent şubesine teslim edildi. Hızlı gerçekleşti diyebilirim.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Yusuf Doğru tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Öyle yapacağım teşekkür ederim
@gucarslan
Yusuf Doğru tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Öyle yapacağım teşekkür ederim
@gucarslan -
Herkese merhabalar benim de mülakatsız vize yenileme evraklarım konsolosluğa yeni ulaştı. Forumda okuduğum pasaportun gelmesi süreci uzun sürebiliyor. Ancak 12 Martta Norveç seyahatim var ve yetişmeme ihtimali var. aldığım biletleri ve seyahat ayrıntıları mail olarak konsolosluğa yollasam dikkate alınır mı böyle bir deneyimi olan var mı? Teşekkür ederim.
-
@cns
merhabalar ben de şu anda benzer bir süreçteyim bir ay sonra başka bir seyahatim var sizin vizenizin gönderilmesi ne kadar sürdü acaba? -
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Mehmet-Dilek Merhaba eşim 2 Haziran tarihinde mülakata girdi, vizesi onaylandı. Bugün de pasaport PTT Levent şubesine teslim edildi. Hızlı gerçekleşti diyebilirim.