• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. FIRAT036
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    F
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

FIRAT036

@FIRAT036

0
    İtibar
    85
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

FIRAT036 Takip etme Takip Et

FIRAT036 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Öğrenci vizesi alan kişi evli ise eşler ne yapabilir? (M2 vs F2 vs J2)

@crazycells çok teşekkür ederim ilginize.

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      F
      FIRAT036

Merhabalar;
      Eşimin üniversite programına kayıt olma gerekçesi ile ABD'ye gitmeyi planlıyoruz. Ben kamu personeliyim, eşim özel sektör çalışanı. İkimizde de turist vizesi mevcut ve daha önce 2 defa giriş çıkışımız oldu.
      1- Eşim TR'den F1 için müracaat edecek, olumlu sonuçlandığında (program eylül ayında başlayacak) mart-nisan ayında ABD'ye giriş yapabilir miyiz?
      2- Ya da ben eşimden 1 ay önce turist vizesi ile gidip (orada kalacak yer vs. ayarlamak için), ABD'de statü değişikliğine başvurup F2'ye geçiş yapmak sıkıntılı bir süreç mi olur? Yoksa ben de eşimle eş zamanlı olarak F2 vizesine Türkiye'den mi başvursam daha mantıklı olur?
      3- Kamu görevlisi olduğum için F2 ye müracaatta, kurumdan izin yazısı gerekir mi?

Şimdiden teşekkürler ilginiz için.

F
      FIRAT036

FIRAT036 tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells çok teşekkür ederim ilginize.

F
      FIRAT036

Merhabalar;
      Eşimin üniversite programına kayıt olma gerekçesi ile ABD'ye gitmeyi planlıyoruz. Ben kamu personeliyim, eşim özel sektör çalışanı. İkimizde de turist vizesi mevcut ve daha önce 2 defa giriş çıkışımız oldu.
      1- Eşim TR'den F1 için müracaat edecek, olumlu sonuçlandığında (program eylül ayında başlayacak) mart-nisan ayında ABD'ye giriş yapabilir miyiz?
      2- Ya da ben eşimden 1 ay önce turist vizesi ile gidip (orada kalacak yer vs. ayarlamak için), ABD'de statü değişikliğine başvurup F2'ye geçiş yapmak sıkıntılı bir süreç mi olur? Yoksa ben de eşimle eş zamanlı olarak F2 vizesine Türkiye'den mi başvursam daha mantıklı olur?
      3- Kamu görevlisi olduğum için F2 ye müracaatta, kurumdan izin yazısı gerekir mi?

Şimdiden teşekkürler ilginiz için.

F
      FIRAT036