Merhaba 2024EU6*** mulakata girdim ve 4 eylülde mülakatı onayladılar sonra 6 gün sonra konsolosluk mail attı ve green card başvurumu tekrar gözden, geçirme gereğini duyduk diye mail attı. Evrakları mail olarak gönderdim. Sonra statüme baktığımda Refuse ve sonra in Transit olarak değişti. Kargoya ekim 3 gibi kargo mesajı geldi. İstanbulda olmadığım için alamadım bugün istanbula gidiyorum. Yarın gönderdikleri evrakkarımı alacam. Ama statüde (Your search did not return any data.) bu uyarı çıkıyor. Acaba isim soyismim istenmiyen bir isim miydi neydi bilmiyorum ama araştırm gereği duydular. Tabiki eylül ayıda son olduğu için böyle bir talihsizlikle karşılaştım. Ne gönderdiklerinle ilgili hiç bir fikrim yok yarın postanede öğrenmiş olacam
Alikocak_79 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Alikocak_79 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba 2024EU6*** mulakata girdim ve 4 eylülde mülakatı onayladılar sonra 6 gün sonra konsolosluk mail attı ve green card başvurumu tekrar gözden, geçirme gereğini duyduk diye mail attı. Evrakları mail olarak gönderdim. Sonra statüme baktığımda Refuse ve sonra in Transit olarak değişti. Kargoya ekim 3 gibi kargo mesajı geldi. İstanbulda olmadığım için alamadım bugün istanbula gidiyorum. Yarın gönderdikleri evrakkarımı alacam. Ama statüde (Your search did not return any data.) bu uyarı çıkıyor. Acaba isim soyismim istenmiyen bir isim miydi neydi bilmiyorum ama araştırm gereği duydular. Tabiki eylül ayıda son olduğu için böyle bir talihsizlikle karşılaştım. Ne gönderdiklerinle ilgili hiç bir fikrim yok yarın postanede öğrenmiş olacam
-
Merhaba 2024 de Eylül ayında mülakata girdim ve vizemi onayladığımı söylediler sevindim. ve İstanbula evime döndüm. case numaram 6binlerdi ve son mülakatlara katılabildim. aradan 3-4 gün geçti pasaportum gelmedi ve sonrasında mail geldi sizin, başvurunuzu tekrar incelemel gereği duyduk diye. Eylül ayı bugün itibariyle bitti green, card, için hakkım bitmiş olabilirmi.? Pasaportumuda göndermediler?
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Cevap: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
2024 dv en son kaçıncı numaraya kadar mülakar veririler .Benim case number 6400 lerde ama umudum kırıldı dosyada taşımadım gelir diye düşündüm ama bakıyorum umutlar azalıyor.