@gucarslan BAGIS SONUÇ BILDIRIM SAYFASI.pdf Epey zaman olmuştu katkımız olmayalı. Teşekkür ederim :))
ens.kutlu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
ens.kutlu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan Çok teşekkür ederim.Mail içeriği ve mail e eklenmesi gereken evraklardan bahsediliyor ama tam içeriğe henüz ulaşabilmiş değilim. E-postayı gönderdikten sonra onay geldiğinde ne yapmam gerekiyor geri kalan işlemleri onlar mı hallediyor? Ankara’ya birşey dememe gerek var mı? :)))
-
@gucarslan BAGIS SONUÇ BILDIRIM SAYFASI.pdf Epey zaman olmuştu katkımız olmayalı. Teşekkür ederim :))
-
@gucarslan abi seve seve tabikide. 10 dakika içerisinde hallediyorum. İş güç arasında buraya göz atayım dedim bakıyorum, arama kısmına yazıyorum ancak bir türlü işime yarayacak içeriği bulamadım. Benim beceriksizliğim kusura bakmayın. Eminim ki biryerlerde mutlaka defalarca konuşulmuştur...
-
Selamlar herkese,
DV2024 talihlisiyim. Sıram 10xxx lerde ve Ankara takip ettiğim kadarıyla henüz 4800 5000 aralığında alım yapmış henüz. Bu gidişle benim sıram gelmeyecek gibi hissediyorum. Forumdan okuduğum kadarıyla da Ankara'ya güven olmaz deniyor zaten :). En kısa ve sorunsuz olarak nereden bu işi çözebilirim. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. Herkese çok teşekkür ederim.