• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. seyit ikram
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

seyit ikram

@seyit ikram

0
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

seyit ikram Takip etme Takip Et

seyit ikram tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhaba değerli forum üyeleri, umuyorum burası tavsiye için doğru iletidir.

Ben 18 yaşında yeni bu sene liseden mezun oluyorum. Yakında universite sınavına girecegim. Kardeşim henüz 12 yaşında. Annem ise uzun bir süredir satış temsilcisi olarak çalışmaktadır ve bu yıl içerisinde kendisi emekli olacak. Amerika'ya seyahat etmek için vize başvurusu yapmayı düşünüyoruz ve bu konuda tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Seyahat amacımız, teyzemin Amerika'da yıl içerisinde doğum yapacak olması sebebiyle onu ziyaret etmek. Teyzem bir süredir orada yaşıyor ve kendisinin de bir greencardı bulunuyor. Ziyaret süresince bizim masraflarımızdan ve konaklamamızdan kendisi ve eşi sorumlu olacak.

Vize başvurusu sürecinde nelere dikkat etmemiz gerektiği, olumsuz bir sonuçla karşılaşmamak için nelere önem vermeliyiz gibi konularda deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Herhangi bir yardım veya bilgilendirme paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      seyit ikram
      seyit ikram
    • RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

merhaba herkese. umuyorum burası soru sorabilmem icin dogru yerdir. bu sene yeni liseden mezun olacagim 18 oldum. annem, kardeşim ve ben newyork için turist vize başvurusu yapacağız. amerikada tanıdığımız var ve hicbirimiz de baska ulkeye onceden gezmek amaclı cıkmadık. süreç nasıl ilerliyor emin değilim ama liseden yeni mezun olmam vizede sansımı ne derece etkileyebilir. beraber gitmemiz donmemize dair bi kanıt olusturur mu vize icin acaba. red yememek adına ne yapabilirim

ayrıca eger univeristeye girersem vize icin daha mi iyi olur. simdiden tesekkur ederim.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      seyit ikram
      seyit ikram