son sorum bu olsun kendim çözdüğümü mü beyan etmeliyim yoksa aldığım yardımı söylemeli miyim? 
basar tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Aşıdan kastı covid ve çocukken olduğumuz aşılar değil mi? yanlış beyan vermek istemiyorum

-
Formda bu soru dikkatimi çekti hangisini işaretlemem gerekiyor. Öğrenciliğin yanında part-time çalışmak istiyorum herhangi bir onayım yok hangi seçeneği işaretlemeliyim?

-
ds-260 formunda sosyal medya kısmında kullandığımız tüm hesapları bildirmeli miyiz?

-
3 "Course of Study" ve "Degree, Diploma or Certificate Recived" kısımlarını nasıl doldurmalıyım
-
Merhaba DV-260 formunu doldurmaya başladım
sekmede takıldım sizlere sorularım şunlar:
1- Ben Üniversite okumaktayım Seçeneklerde Highschool Diploma ve University No Degree seçenekleri var hangisini seçmem daha uygun olur?
2- Mezun olduğum lisenin ismi değişmiş mevcut ismini mi yoksa mezun olduğumdaki ismini mi belirtmeliyim?