• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. nihatkınacı
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    N
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

nihatkınacı

@nihatkınacı

4
    İtibar
    17
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

nihatkınacı Takip etme Takip Et

nihatkınacı tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'da Tip 1 diyabetli olarak yaşamak

ferhat beyin sorduğu soruyu yani TİP 1 diabetli olup insülin ve şeker ölçüm aleti kullananlar,

-Nereden sağlık yardımı alacak?
      -Türkiyede kullandığım insülin ve şeker ölçüm sticklerini veya CGM aletini kullanabilecek bir siğorta yaptırmak bana ne kadara patlıyacak?
      -Benim bu hastalığımın ilaçlarını alabileceğim hangi saglık sigortasına (ortalama fiyat) ne kadar tutar. Sadece benim için

Engel veya Özel Gereksinim ile ABD'de Yaşam içinde yayımlandı
      N
      nihatkınacı
    • RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

Sayın yetkili,
      -Ohio-Canton için başvuru yapanlar şuan 2-3 yıllık sürenin 7 ayını bitirmiş mi oluyor.
      -Farklı eyalatte ki wendys veya mcdonalds açılırsa onların işlemleri sıralamaya göremi gidecek?
      -Şuan biri size gelse 5bin ilk taksit yerine 10bin dolar verse (fazladan 5.000) verirse Canton grubuna koyarmısnız ?
      -veya canton grubunda bir arkadaş hastalandı veya gitmekten vazgeçerse napıyorsunuz?
      -Kimlerin ve kaç kişinin başvuruda olduğunu katılımcılar görebilecek mi?

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      N
      nihatkınacı

nihatkınacı tarafından gönderilen son iletiler

• RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

Sayın yetkili,
      -Ohio-Canton için başvuru yapanlar şuan 2-3 yıllık sürenin 7 ayını bitirmiş mi oluyor.
      -Farklı eyalatte ki wendys veya mcdonalds açılırsa onların işlemleri sıralamaya göremi gidecek?
      -Şuan biri size gelse 5bin ilk taksit yerine 10bin dolar verse (fazladan 5.000) verirse Canton grubuna koyarmısnız ?
      -veya canton grubunda bir arkadaş hastalandı veya gitmekten vazgeçerse napıyorsunuz?
      -Kimlerin ve kaç kişinin başvuruda olduğunu katılımcılar görebilecek mi?

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      N
      nihatkınacı
    • RE: Amerika'da Tip 1 Diyabet ile Yasamak

Eşim tip 1 diabet hastası Türkiyede günde 4 insülin yapıyor ve ayrıca Şeker ölçüm stribi kullanıyor. şimdi ben USA yerleşirsem Yunan restorantında işe başlayacagım. Benim sağlık siğortası OBAMACARE, MEDİCARE bunlar kafamı çok karıştırıyor. ilk gittiğimde nereye başvurmalıyım, Nasıl bir siğorta yaptırmalıyım, ortalama ne kadar ücretli bir siğorta yaptırmalıyım?

Sağlık içinde yayımlandı
      N
      nihatkınacı
    • RE: Amerika'da Tip 1 diyabetli olarak yaşamak

ferhat beyin sorduğu soruyu yani TİP 1 diabetli olup insülin ve şeker ölçüm aleti kullananlar,

-Nereden sağlık yardımı alacak?
      -Türkiyede kullandığım insülin ve şeker ölçüm sticklerini veya CGM aletini kullanabilecek bir siğorta yaptırmak bana ne kadara patlıyacak?
      -Benim bu hastalığımın ilaçlarını alabileceğim hangi saglık sigortasına (ortalama fiyat) ne kadar tutar. Sadece benim için

Engel veya Özel Gereksinim ile ABD'de Yaşam içinde yayımlandı
      N
      nihatkınacı
    • RE: Amerika'da Tır Şoförlüğü?

Sizin tır sürerken uykunuz nasıl gelmiyor? Ben uyku apnesi hastası degilim, fakat normal araba sürerken bile 1 saat sonra uykum gelir. Herkez kahve iç diyor ama nafile. sizlerin bir önerisi var mıdır? mesela gündüz uykunun gelmemesi için ''güneş gözlüğü'' çok iyi bir önleyici deniyor. Tır ile uzun yollar giden arkadaşlar ''dalga' geçmeden öneride bulunabilirlermi? :))

İş Alanları ve Meslekler içinde yayımlandı
      N
      nihatkınacı