• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. charliemortdecai
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    C
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

charliemortdecai

@charliemortdecai

1
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Adana Yaş: 28

charliemortdecai Takip etme Takip Et

charliemortdecai tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhabalar bir gün çekilişi kazanıp buraya üye olmanın hayalini kuruyordum hep. Bugüne nasipmiş 🙂
      Evet dün çekilişi kazandığımı ögrendim ve sıra numaram 13 binlerde iyi bi numaraymış bu. Ds260 formunu hemen doldurmanın avantajının farkındayım ve kısa süre içinde dolduracağım ancak ondan önce hemen kritik bi soruyla bu sürece başlamak istiyorum:

Nişanlımla gelecek sene yaz aylarında yani 2024 haziran gibi evlenmeyi düşünüyorduk, malum ekonomik sebepler falan (kendisi dayı kızım olur, soyadlarımız farklı). Ben dün çekilişi kazanınca nikahı hemen yapıp ds260 formunu öyle mi doldursak diye düşünmeye başladım. Ama bi yandan da bana mülakat riske girebilir demeye başlayanlar oldu. Nişanlım özellikle de dayı kızım olduğu için konsolosluk inandırıcı bulmaz ve ret sebebi olabilir vs diyen arkadaşlarım oldu. Bu konuda ne öneriyorsunuz? Ben önce tek olarak kartımı alıp, daha sonra mı evlensek ve süreci öyle mi başlatsak yoksa direkt 1 hafta içinde evlenip mi ds260 formlarını nişanlımla beraber doldursak?

Eğer ben green cardımı aldıktan sonra amerikaya gidip süreci başlatırsak sürecin çok sürecegine ve amerikada finansal gücümü de kanıtlamam gerektiğine dair duyumlar da aldım. Nişanlımdan bu kadar uzak kalmak istemiyorum.
      Diğer yandan da konsolosluk inandırıcı bulmazsa riske girer diyenler var ama birlikteliğimiz gerçek. Bir sürü whatsapp mesajı, resimler vs her şey var.

(Bu arada nişanlımın daha önce turist vizesinden 1 kerelik reddi var, ben ise hiç amerikan vizelerine başvurmadım).

Acil önerilerinizi bekliyorum. Ona göre bir karar almam lazım.

Çok teşekkürler şimdiden.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      C
      charliemortdecai

charliemortdecai tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhabalar bir gün çekilişi kazanıp buraya üye olmanın hayalini kuruyordum hep. Bugüne nasipmiş 🙂
      Evet dün çekilişi kazandığımı ögrendim ve sıra numaram 13 binlerde iyi bi numaraymış bu. Ds260 formunu hemen doldurmanın avantajının farkındayım ve kısa süre içinde dolduracağım ancak ondan önce hemen kritik bi soruyla bu sürece başlamak istiyorum:

Nişanlımla gelecek sene yaz aylarında yani 2024 haziran gibi evlenmeyi düşünüyorduk, malum ekonomik sebepler falan (kendisi dayı kızım olur, soyadlarımız farklı). Ben dün çekilişi kazanınca nikahı hemen yapıp ds260 formunu öyle mi doldursak diye düşünmeye başladım. Ama bi yandan da bana mülakat riske girebilir demeye başlayanlar oldu. Nişanlım özellikle de dayı kızım olduğu için konsolosluk inandırıcı bulmaz ve ret sebebi olabilir vs diyen arkadaşlarım oldu. Bu konuda ne öneriyorsunuz? Ben önce tek olarak kartımı alıp, daha sonra mı evlensek ve süreci öyle mi başlatsak yoksa direkt 1 hafta içinde evlenip mi ds260 formlarını nişanlımla beraber doldursak?

Eğer ben green cardımı aldıktan sonra amerikaya gidip süreci başlatırsak sürecin çok sürecegine ve amerikada finansal gücümü de kanıtlamam gerektiğine dair duyumlar da aldım. Nişanlımdan bu kadar uzak kalmak istemiyorum.
      Diğer yandan da konsolosluk inandırıcı bulmazsa riske girer diyenler var ama birlikteliğimiz gerçek. Bir sürü whatsapp mesajı, resimler vs her şey var.

(Bu arada nişanlımın daha önce turist vizesinden 1 kerelik reddi var, ben ise hiç amerikan vizelerine başvurmadım).

Acil önerilerinizi bekliyorum. Ona göre bir karar almam lazım.

Çok teşekkürler şimdiden.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      C
      charliemortdecai