• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Sumru Birkm
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Sumru Birkm

@Sumru Birkm

5
    İtibar
    14
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Sumru Birkm Takip etme Takip Et

Sumru Birkm tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?

Haziran ayında turist vizesine başvurmuştum İstanbul konsolosluğuna görüşmeye gittim ne evraklarıma bakıldı ne de doğru düzgün beni dinlediler vize onaylanmadı ben de görevliye kızdım verdiğiniz bu kararla büyük bir mağduriyete sebep olduğunuzu bilmenizi isterim dedim. Çünkü çok acil gitmem gerekiyordu ve insani bir durum söz konusuydu. O an aklıma Masaki Kobayashi nin Harakiri filminde anlatılan hikaye geldi görevli vize vermemek için zaten koşullu gelmişti ve çok basit bir şekilde ret verdi. Bu görüşmeden sonra başka hangi yolla gidebilirim diye düşünürken bari çekilişe katılıyım dedim hayatımda ilk kez çekilişe katıldım ve şimdi baktım görüşme için hak kazanmışım. Yeşilkartforumda anlatıldığı gibi başvuru yaptım forumun büyük bir hizmet yaptığını düşünüyorum emeği geçenlere teşekkür ederim. Çekilişte hak kazanamayan arkadaşlara gelecek yıl için bol şans dilerim.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Sumru Birkm
      Sumru Birkm

Sumru Birkm tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?

Haziran ayında turist vizesine başvurmuştum İstanbul konsolosluğuna görüşmeye gittim ne evraklarıma bakıldı ne de doğru düzgün beni dinlediler vize onaylanmadı ben de görevliye kızdım verdiğiniz bu kararla büyük bir mağduriyete sebep olduğunuzu bilmenizi isterim dedim. Çünkü çok acil gitmem gerekiyordu ve insani bir durum söz konusuydu. O an aklıma Masaki Kobayashi nin Harakiri filminde anlatılan hikaye geldi görevli vize vermemek için zaten koşullu gelmişti ve çok basit bir şekilde ret verdi. Bu görüşmeden sonra başka hangi yolla gidebilirim diye düşünürken bari çekilişe katılıyım dedim hayatımda ilk kez çekilişe katıldım ve şimdi baktım görüşme için hak kazanmışım. Yeşilkartforumda anlatıldığı gibi başvuru yaptım forumun büyük bir hizmet yaptığını düşünüyorum emeği geçenlere teşekkür ederim. Çekilişte hak kazanamayan arkadaşlara gelecek yıl için bol şans dilerim.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Sumru Birkm
      Sumru Birkm