• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ozannc79
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    O
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Ozannc79

@Ozannc79

3
    İtibar
    103
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Ozannc79 Takip etme Takip Et

Ozannc79 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak

Merhaba
      Fransa dan sabıka kaydı aldım. Süreç şu şekilde ilerliyor.

Accueil - Demande d'extrait de casier judiciaire (bulletin n°3) - Casier judiciaire national - Ministère de la Justice
      bu sayfaya girdim, yukarıdan Anglais'i seçip ingilizceye geçebilirsiniz.
      En altta make my request without france connect'i seçtim devam. tüm bilgileri doldurduktan sonra talebi gönderdim.
      Gönderdikten hemen sonra E-mail ile başvuru tamamdır dendi ve referans numarası verildi.
      2 gün sonra bir link gönderdiler. Talep yaparken girilen bazı bilgileri ve referans kodunu girdim. Sonra hop dosyayı indir, ve işlem tamam.
      Belge sadece Fransızca veriliyormuş . Ankara da mülakata girilecekse İngilizce tercümesi gerekecektir.
      Herkese GC sürecinde bol şans dilerim.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      O
      Ozannc79
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar
      Abu Dhabi'de iş buldum ve oraya taşınma durumum var. Oturum aldıktan sonra dosya taşıma talebi yapacağım. Abu Dhabi elçiliği performansı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce buraya taşıma talebi yapmak mantıklı mı?
      Ankara nın yarısı kadar dosya işliyor. Ama nispeten yoğun bir elçilik, EU lar için 2022 de 13binde, 2023 de 22bin de randevuyu bitirmiş. Benim CN 23K, bana riskli gibi geliyor ama Ankara yı beklersem de randevu almam imkansız. Cevaplarınız için teşekkür ederim, herkese süreçlerinde bol şans.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      O
      Ozannc79

@ibrahimumut Teşekkürler İbrahim Bey, doğru söylüyorsunuz bu konuda çok fazla dolandırıcı var, dikkat ederim.

O
      Ozannc79

Ozannc79 tarafından gönderilen son iletiler

Eğer bizzat gidemeyeceksen bir yakının adresine yakın olan posta dağıtım merkezine gidip sorabilir. Eğer senin adına gönderi geldiyse ona verebilirler.

O
      Ozannc79

@Beykentli Merhaba, detaylı yanıtınız için teşekkür ederim. Bir an önce çalışma iznimi almaya çalışacağım, 15-30 gün arasında süreceği söylendi.
      Benim merak ettiğim Abu Dhabi elçiliği son iki senedir EU ların hepsini mülakata çağırıyor mu, yoksa Ankara daki gibi katılamayanlar oluyor mudur? save dv, dvcharts hepsini inceliyorum ama bunun cevabını tam olarak öğrenemedim.

O
      Ozannc79

@ibrahimumut Teşekkürler İbrahim Bey, doğru söylüyorsunuz bu konuda çok fazla dolandırıcı var, dikkat ederim.

O
      Ozannc79

Merhabalar
      İngiltere police cetificate aldım. https://www.acro.police.uk/s/acro-services/police-certificates sitesinden "download form" ile başvurunu formunu indirdim. Formun son versiyonunu doldurup göndermek gerekli. Şu anda V36.
      Formu doldurdum, 1 fotoğraf, pasaport kimlik sayfası ve destekleyici belgeleri taratıp hepsini "[email protected]" adresine gönderdim. 2 gün sonra bana ödeme linki gönderdiler. Daha önce banka havalesi, check vs istiyorlardı. Şimdi kredi kartı ile ödeme yapabiliyoruz. Kolaylık olmuş.
      Size tavsiyem 55 pound standart ücrete ilave olarak +9 pound secure international delivery opsiyonunu da alın. Gönderinin postada kaybolma riski var.
      Ödemeyi yaptıktan sonra işlem tamam. ve ödeme onay maili geliyor.
      Yaklaşık 2-3 hafta sonra herşey tamamsa sertifikanın gönderildiği bilgisi mail ile geliyor.
      Yaklaşık yine 2-3 hafta sonra basılı evrağın posta ile size ulaşması lazım. Eğer ulaşmazsa bölgenizdeki posta kuruluşuna sorun. Yurtdışından gelen postaları bazen teslim etmiyorlar ve geri gönderebilirler. (9 pound öderseniz takipli olduğundan kesin geliyor)

O
      Ozannc79

Merhabalar
      Abu Dhabi'de iş buldum ve oraya taşınma durumum var. Oturum aldıktan sonra dosya taşıma talebi yapacağım. Abu Dhabi elçiliği performansı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce buraya taşıma talebi yapmak mantıklı mı?
      Ankara nın yarısı kadar dosya işliyor. Ama nispeten yoğun bir elçilik, EU lar için 2022 de 13binde, 2023 de 22bin de randevuyu bitirmiş. Benim CN 23K, bana riskli gibi geliyor ama Ankara yı beklersem de randevu almam imkansız. Cevaplarınız için teşekkür ederim, herkese süreçlerinde bol şans.

O
      Ozannc79

@dkagan55 tesekkur ederim.

O
      Ozannc79

@dkagan55 merhaba
      Ödemeyi nasıl yaptınız, referans no vs yazılıyor mu?

O
      Ozannc79

Merhaba
      Fransa dan sabıka kaydı aldım. Süreç şu şekilde ilerliyor.

Accueil - Demande d'extrait de casier judiciaire (bulletin n°3) - Casier judiciaire national - Ministère de la Justice
      bu sayfaya girdim, yukarıdan Anglais'i seçip ingilizceye geçebilirsiniz.
      En altta make my request without france connect'i seçtim devam. tüm bilgileri doldurduktan sonra talebi gönderdim.
      Gönderdikten hemen sonra E-mail ile başvuru tamamdır dendi ve referans numarası verildi.
      2 gün sonra bir link gönderdiler. Talep yaparken girilen bazı bilgileri ve referans kodunu girdim. Sonra hop dosyayı indir, ve işlem tamam.
      Belge sadece Fransızca veriliyormuş . Ankara da mülakata girilecekse İngilizce tercümesi gerekecektir.
      Herkese GC sürecinde bol şans dilerim.

O
      Ozannc79

Merhabalar herkese
      DOS da yazan bilgilere gore ds260 i gönderdikten sonra konfirmasyon maili bekliyoruz ve bizden istenen evrakları tarayıp mail atacağız. (Dv2023 itibariyle ve until further notice demiş)
      Bu tarayıp atacağımız dokümanlar Türkçe olabilir mi? Yoksa tercüme gerekli mi?

O
      Ozannc79