• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. elmelif
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

elmelif

@elmelif

1
    İtibar
    62
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

elmelif Takip etme Takip Et

elmelif tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Green Card Sahiplerinin ABD dışında doğan çocukları

@crazycells merhaba geçen gün burdan yazmıştım ilk gidişimde çocukla gitmediğim için konsolosluk bize I-130 formu doldurmamız gerektiğini (ilk girişte çocuk yanım da olmadığı icin) soylediler. Daha sonrasında onay alırsa vize islemi başlatacaklarını söylediler.Bilgilendirmek istedim formdaki kişileri.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      E
      elmelif

@arnblt merhaba burda yazan dogumdan sonra iki yıl da sıkıntı çıkmasını açıklar misiniz ben mülakattan sonra vizemi aldım ama doktor izin vermediği için gidemedim dogum yaptim ama bebegim olmadan gidip GC kartımı alıp dondum( esimin kalıcı işi olmadığı için çocuğu sürüklemek istemedik Ilk girişimde çocuğu götürmeyip anneme iraktim)şimdi 6 aylik bebegimle gitmek istiyorum çocuk için vize vs almalı miyiz deneyimlediginiz bir durum oldu mu?

E
      elmelif

elmelif tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells merhaba geçen gün burdan yazmıştım ilk gidişimde çocukla gitmediğim için konsolosluk bize I-130 formu doldurmamız gerektiğini (ilk girişte çocuk yanım da olmadığı icin) soylediler. Daha sonrasında onay alırsa vize islemi başlatacaklarını söylediler.Bilgilendirmek istedim formdaki kişileri.

E
      elmelif

@arnblt merhaba burda yazan dogumdan sonra iki yıl da sıkıntı çıkmasını açıklar misiniz ben mülakattan sonra vizemi aldım ama doktor izin vermediği için gidemedim dogum yaptim ama bebegim olmadan gidip GC kartımı alıp dondum( esimin kalıcı işi olmadığı için çocuğu sürüklemek istemedik Ilk girişimde çocuğu götürmeyip anneme iraktim)şimdi 6 aylik bebegimle gitmek istiyorum çocuk için vize vs almalı miyiz deneyimlediginiz bir durum oldu mu?

E
      elmelif