• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Lilyevren
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    L
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Lilyevren

@Lilyevren

DV-2024

1
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Lilyevren Takip etme Takip Et

Lilyevren tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selamlar,

Dv 260 formunu doldururken ikamet ettiğimiz yerleri bildirme konusunda tereddüt yaşadığım bir konu var; Erasmus+ AB fonu kapsamında Makedonya da gönüllülük programına katıldım ve yaklaşık 9 ay oradaydım. Orada evde kalıyordum fakat kira sözleşmesi benim adıma değildi. Bunu yaşadığım yerlere eklemem gerekiyor değil mi? Aynı soru universite döneminde yurt içi ve dışı(değişim programı) yaşadığım yerleri de ikametgah dışında olsa da yazmam gerekiyor mu? Bu bilgiler e devlette olmadığı için kafam karıştı.

Son olarak; sigortalı ile çalışmadım. Sadece bir işkur programı ile ik departmaninda proje bazlı çalıştım ve sigortama işlenmedi. Şimdi de freelancer olarak çalışıyorum yine sigorta girişim yok. Bu bilgileri forma yazmalı mıyım yoksa sigorta girişi olmadığı için sistemde gözükmediği için yazmamam mı doğru olur?

Cevaplayacak olan kişilere şimdiden çok teşekkür ederim.
      Sevgiler,

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      L
      Lilyevren

Lilyevren tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

selamlar,

Ben freelance olarak çalışıyorum ds260 formunda iş yeri bilgilerine ev adresimi mi yazmalıyım, bilgisi olan var mı?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      L
      Lilyevren
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selamlar,

Dv 260 formunu doldururken ikamet ettiğimiz yerleri bildirme konusunda tereddüt yaşadığım bir konu var; Erasmus+ AB fonu kapsamında Makedonya da gönüllülük programına katıldım ve yaklaşık 9 ay oradaydım. Orada evde kalıyordum fakat kira sözleşmesi benim adıma değildi. Bunu yaşadığım yerlere eklemem gerekiyor değil mi? Aynı soru universite döneminde yurt içi ve dışı(değişim programı) yaşadığım yerleri de ikametgah dışında olsa da yazmam gerekiyor mu? Bu bilgiler e devlette olmadığı için kafam karıştı.

Son olarak; sigortalı ile çalışmadım. Sadece bir işkur programı ile ik departmaninda proje bazlı çalıştım ve sigortama işlenmedi. Şimdi de freelancer olarak çalışıyorum yine sigorta girişim yok. Bu bilgileri forma yazmalı mıyım yoksa sigorta girişi olmadığı için sistemde gözükmediği için yazmamam mı doğru olur?

Cevaplayacak olan kişilere şimdiden çok teşekkür ederim.
      Sevgiler,

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      L
      Lilyevren