@tufank Teşekkürler bilgi için.İstanbul'dan başvurdum ve pasaportum da İstanbul içerisinde teslim edilecek. İstanbul'un yoğunluk durumu nedir? Ne kadar sürede teslim ediliyor ortalama bilgi verebilecek birisi varsa çok memnun olurum.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
A
ARC19 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhabalar,
16.06.2023 tarihinde turist vizesi için randevum mevcut. Görüşmenin olumlu sonuçlanması durumunda vize basımı ve pasaportumun bana gönderilmesi ne kadar sürüyor? Bilgisi olan var mıdır? 25.06.2023 tarihine başka bir seyahat planladım. Pasaportumun elimde olması gerekiyor. 10 iş günü gibi genel bir bilgi var bazı bloglarda fakat süreci hızlandırmak için yapılabilecek bir şey var mıdır? Teşekkürler.