ds160 formunda amerikaya neden gittiğimizi açıkladığımız kısım kalktı mı acaba ?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
A
acornlife123 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
benim ikametgahım değişti ve ben ds160 formunu aralıkta doldurmuştum ve seyahat planımı türkçe yazdığıma dair şüphe kaldı içimde acaba yeni ds160 formu doldurup gitsem neden yeni aldığıma dair açıklama yapmalı mıyım görevliye sadece ikametgahım için olduğunu söylemem yeterli olur mu eskisiyle karşılaştırma yaparlar mı
-
@tufank randevuyu takip ettiğimiz kısımda ds160 formu kontrol seçeneği var oraya girip ds160 numaramı falan yazınca durum yok yazısı çıkıyor ne anlama geliyor