Merhabalar aranızda yeniyim inşallah bu yıl o yıl olucak ve kazananlar arasında yerimizi alacağız. Ds 260 formu ile alakalı bir kaç yere baktım ama yeterli bilgi bulamadım. 260 formlarını her birey için ayrı dolduruyoruz onu anladım fakat oğlum 9 yaşında onun içinde doldurmam gerekli sanırım ama case number yazan yere asıl talihlinin numarasımı yazılacak ayrıca her birey için ayrı sayfa mı açılacak. teşekkürler
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
V
volkanpoyraz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ds260 formu nasil doldurulur?Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
volkanpoyraz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Herkesin formu ayrı dolduruluyor ise asıl kazananın dosya numarası yazılıyor ozaman. Farklı şeyler söylenmiş bazısı birkerede aileyi ekleyip demiş bazısı ayrı ayrı demiş.
-
RE: ds260 formu nasil doldurulur?Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@hdemircanusa teşekkürler bilgi için
-
Merhabalar aranızda yeniyim inşallah bu yıl o yıl olucak ve kazananlar arasında yerimizi alacağız. Ds 260 formu ile alakalı bir kaç yere baktım ama yeterli bilgi bulamadım. 260 formlarını her birey için ayrı dolduruyoruz onu anladım fakat oğlum 9 yaşında onun içinde doldurmam gerekli sanırım ama case number yazan yere asıl talihlinin numarasımı yazılacak ayrıca her birey için ayrı sayfa mı açılacak. teşekkürler