• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. erkincank
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

erkincank

@erkincank

0
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

erkincank Takip etme Takip Et

erkincank tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Arkadaşlar ben fiyatlar zamlanacak diye 30 Eylül de başvuru yapmıştım . Bir anda 15 16 sina yer açılınca 20 gun olmadan kendimi vize görüşmesine giderken buldum. 16 sinde görüşmende olacağım. Gitmeyi hedeflediğim tarih olarak da temmuz 2026 yi seçmiştim . Uzun bir tarih olduğu için bilet rezervasyonu vb. şeyleri ayarlamamıştım. Bu benim için büyük bir etken midir, problem teşkil eder mi? yoksa maaş bordrom araç belgem vs ile gitsem ve turistik olarak gitmek istediğimi söylesem yeterli mi? Bir de düğünde tanıştığım beni davet eden bir çocuk vardı Amerikan vatandaşı ev adresi onun adresini verdim kendi izniyle ve gerçekten orada kalacağım için davet mektubu yine olmazsa olmaz mıdır? Yazıp çıktı alsa imzalasa yollasa buradan çıktı alarak dosyaya koyabilir miyim yoksa ıslak imza gerekir mi ?(ki kalan süre içerisinde imkansız yetişmesi). Şimdiden cevaplar için teşekkürler. Konu geçmişi çok uzun daha önce konuşulan bir konuysa affınıza sığınıyormuş

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      E
      erkincank
    • RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Merhabalar biz nişanlılık vize sürecini başlatmak istiyoruz. Kız arkadaşım birkaç gün içinde ayrılacak şuna Türkiye’de. Ayrılmadan önce yapmamızı önereceğiniz birşey var mıdır? Orada bu süreç başlarken ihtiyacı olacak gitmeden hazırlamamız gereken birşey?
      Ayrıca süreç başlamadan önce Yüzükle evlilik teklif etmiş olmak gerekir mi? Fotoğrafların bu süreç başlamadan önce çekilmiş olması gibi detaylar var mıdır? Yoksa süreç içerisinde de olabilecek şeyler mi henüz yüzük alıp bir evlilik teklifi yapmadım ama devam etmek istediğimiz yöntem Nişanlılık Vizesi şeklinde. Şimdiden teşekkür ederim.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      E
      erkincank