Kögüdey Mergen
@Kögüdey Mergen
Kögüdey Mergen tarafından gönderilen en iyi iletiler
Kögüdey Mergen tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Arkadaşlar bu yöntemle abd'ye gidebilen beşeri bilimci var mı aramızda? hangi koşullara sahip olduğu hakkında bizleri bilgilendirebilir mi? özellikle atıf ve makale sayısını merak ediyorum.
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@kelle Şartlar aslında çok iyiymiş. Ancak beşeri bilimlerde atıf almak özellikle Türkçe yayın yapıyorsanız pek de kolay değil. O engeli aşabilirsem heveslenmeye başlayacağım. Teşekkür ederim.

-
Yıllardır Amerika'ya gitmek isteyen biri olarak bu vizeyi daha yeni fark ettim. Başlığa yazılanları tek tek okudum ve aklımda şöyle birkaç soru oluştu:
-Ben bir beşeri bilimciyim. Kıstaslar arasında yer alan "Amerika'ya faydalı olmak" durumu, ABD'yle alakasız çalışmalara imza atan bir araştırmacı için de geçerli midir?
-Türkiye'de araştırma görevlisi olarak çalışmaktayım. Bu durumun artısı veya eksisi var mıdır?
-Minimum kaç atıf almak gerekir, forumdaki arkadaşlar kaçar atıfla bu vizeyi aldılar mesela?
-Bu vizeyi aldıktan sonra ABD'de istediğimiz herhangi bir işte çalışabiliyor muyuz, yoksa kendi alanımızda mı çalışma hakkına sahibiz sadece?Yardımcı olabilecek birileri çıkarsa çok sevineceğim.