• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Raspolsky
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    R
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Raspolsky

@Raspolsky

7
    İtibar
    269
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Raspolsky Takip etme Takip Et

Raspolsky tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri

Merhabalar, eşimle birlikte geçen Cuma günü Unganlar'da muayenemizi olduk. Kısaca özetlemek gerekirse;

• Unganların muayenehanesi ilgili binanın 4. katında yer alıyor. Sabah 9 randevusuna biraz erken gittik, kimse yoktu, daha sonra bizi yandaki bekleme salonuna aldılar. Muayenehane açıldıktan sonra içerideki bekleme salonuna geçtik.
      • Pasaportları İstanbul'dan getirmeyi unutmuştum. Sağ olsunlar anlayışlı davrandılar, cep telefonumda pasaport kimlik bilgilerini içeren sayfaların fotoğrafları vardı. Bunları mail attım ve bastırıp dosyama iliştirdiler. Raporları teslim alırken orijinal pasaportları getirmem gerektiğini belirttiler ama ilgili muayene ve tahlilleri o gün yaptırabildik. Raporu Pazartesi 16.00'da alabileceğimi belirttiler ama ben şehirdışından geldiimi söyleyince Cumartesi 11'de alabilirsiniz o halde dediler.
      • Aşı kartımız vs. yoktu. Handan hanım ikimize de üçer aşı yaptı. Yapılan aşılar (Varicella(suçiçeği), Tdap (difteri/tetanoz/boğmaca), MMR (kızamık/kabakulak/kızamıkçık))
        1. kattaki Düzen laboratuvarında kan ve idrar örnekleri alındı, akciğer filmi çekildi.
      • Unganlar'a muayene + aşılar için toplam 500$, Düzen Laboratuvarına toplam 270$ ödedik. Hepsini TL cinsinden nakit ödedik. Kredi kartı geçiyordu.
      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      R
      Raspolsky

@yalta 770$ doktora ödedik, haftaya 660$ elçiliğe, Amerika'ya girince bir 440$cık daha 🙂 benjaminleri ödedikçe içim bir hoş oluyor 🙂

R
      Raspolsky

CSC websitesinde belirtilen iletişim adresine mail atarak ilgili düzeltmeyi yaptırdım. Bilgi güvenliği açısından aşağıdaki bilgileri talep ediyorlar, benzer konularda iletişime geçerseniz her katılımcı için bunları da göndermeniz süreci hızlandırır.

Passport number
      Date of birth
      Nationality
      DS-260 Application Number:
      Full name as it appears in the passport
      The type of visa for which you are applying
      The Consulate (and ASC if applicable) where you scheduled your appointment(s).
      ***Please also verify that the information you are providing now is the same information used when creating your account. (Kaydı hangi bilgilerle oluşturduysanız onları göndermeniz isteniyor)

R
      Raspolsky

Raspolsky tarafından gönderilen son iletiler

@yalta 770$ doktora ödedik, haftaya 660$ elçiliğe, Amerika'ya girince bir 440$cık daha 🙂 benjaminleri ödedikçe içim bir hoş oluyor 🙂

R
      Raspolsky

Merhabalar, eşimle birlikte geçen Cuma günü Unganlar'da muayenemizi olduk. Kısaca özetlemek gerekirse;

• Unganların muayenehanesi ilgili binanın 4. katında yer alıyor. Sabah 9 randevusuna biraz erken gittik, kimse yoktu, daha sonra bizi yandaki bekleme salonuna aldılar. Muayenehane açıldıktan sonra içerideki bekleme salonuna geçtik.
      • Pasaportları İstanbul'dan getirmeyi unutmuştum. Sağ olsunlar anlayışlı davrandılar, cep telefonumda pasaport kimlik bilgilerini içeren sayfaların fotoğrafları vardı. Bunları mail attım ve bastırıp dosyama iliştirdiler. Raporları teslim alırken orijinal pasaportları getirmem gerektiğini belirttiler ama ilgili muayene ve tahlilleri o gün yaptırabildik. Raporu Pazartesi 16.00'da alabileceğimi belirttiler ama ben şehirdışından geldiimi söyleyince Cumartesi 11'de alabilirsiniz o halde dediler.
      • Aşı kartımız vs. yoktu. Handan hanım ikimize de üçer aşı yaptı. Yapılan aşılar (Varicella(suçiçeği), Tdap (difteri/tetanoz/boğmaca), MMR (kızamık/kabakulak/kızamıkçık))
        1. kattaki Düzen laboratuvarında kan ve idrar örnekleri alındı, akciğer filmi çekildi.
      • Unganlar'a muayene + aşılar için toplam 500$, Düzen Laboratuvarına toplam 270$ ödedik. Hepsini TL cinsinden nakit ödedik. Kredi kartı geçiyordu.
      R
      Raspolsky

CSC websitesinde belirtilen iletişim adresine mail atarak ilgili düzeltmeyi yaptırdım. Bilgi güvenliği açısından aşağıdaki bilgileri talep ediyorlar, benzer konularda iletişime geçerseniz her katılımcı için bunları da göndermeniz süreci hızlandırır.

Passport number
      Date of birth
      Nationality
      DS-260 Application Number:
      Full name as it appears in the passport
      The type of visa for which you are applying
      The Consulate (and ASC if applicable) where you scheduled your appointment(s).
      ***Please also verify that the information you are providing now is the same information used when creating your account. (Kaydı hangi bilgilerle oluşturduysanız onları göndermeniz isteniyor)

R
      Raspolsky

Merhaba @crazycells ,

Haziran ayı mülakatım için CSC kaydı oluştururken eşimin kaydına da benimkiyle aynı Confirmation numarasını yazdım DS-260 No alanına. Numaranın aslında farklı olması gerektiğini sonradan farkettim. Değiştirmek için nasıl bir yol izleyebilirim? Randevuyu kaydını iptal edersem yeniden aynı tarihi alamayabileceğim uyarısı veriyor.

Teşekkürler,

R
      Raspolsky