@gucarslan hocam burdan vize durmumu kontrol etmek istiyorum geçersiz göçmen numarası diyor daha önce NVC vs yazıyordu bunun nedeni ne olabilir https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
volkan onur tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
merhaba arkadaşlar bilen birisi yardımcı olur mu ben green card talihlisiyim casenumber ortalardan daha düşük bana mülakat için mail henüz gelmedi mail gelirmi ? nisan ayındayız şuan
volkan onur tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Herkese Merhaba ;
haziran ayında eşimle beraber abd mülakatımız var istanbulda daha önce hiç yurtdışı geçmişimiz yok bu ilk olacak o yüzden vize mülakatımızın başarılı olması ve bu süreçte nasıl hazırlanmalıyız evrak istemiyorlar ama çoğu kişi yanında götürüyor ve bazılarından istiyor bakmak için diye duydum bizim hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor plan programımız nasıl olmalı bilen kişiler yardımcı olabilirler mi lütfen -
bişey sormak istiyorum arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim dosyayı taşıdıktan sora o ülkede dil konusunu nasıl hallediyopruz çünkü ben dil bilmiyorum bir tercüman veriliyor mu ?
-
Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
pes etmeden tüm ülkelere tekrar mail atayım en iyisi inşallah kabul ederler -
@Emre-Kurtulmuş süreç yetişirmi bilmiyorum çok az kaldı çünkü
-
arkadaşlar bende dosyamı taşımak istiyorum lakin diğer ülkeler vize istiyor vize istemeyen gidip dosyamı taşıyabileceğim ülkeler var mı ?
benim yeşil pasaportum yok o yuzden vizesiz gidebileceğim ülkeler hangiler dosya taşıyacağım
bilen yardımcı olabilirse çok sevinirim -
arkadaşlar bu ay mülakat maili henüz dağıtılmadı değil mi ? yada artık mülakat maili gelir mi ankaradan ?
-
@gucarslan hocam burdan vize durmumu kontrol etmek istiyorum geçersiz göçmen numarası diyor daha önce NVC vs yazıyordu bunun nedeni ne olabilir https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
-
Hocam şuan kaçıncı sıraya kadar mülakat verildi acaba bizim için umut var mı ? @gucarslan
-
@ermandr hayır alamadık daha mülakat tarihi
-
merhaba arkadaşlar ben dosyamı taşımak istiyorum lakin hangi ülkeye nasıl taşıyacağımı bilmiyorum en hızlı şekilde sonuçlandıracağım bir ülkeyi bana yazıp yardımcı olabilir misiniz ?