• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. IPEKKELESOGLU
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

IPEKKELESOGLU

@IPEKKELESOGLU

0
    İtibar
    92
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

IPEKKELESOGLU Takip etme Takip Et

IPEKKELESOGLU tarafından gönderilen son iletiler

• RE: I-130 formu ile ilgili sorular

@gkorkmaz Öncelikle cevabınız için çokkk teşekkür ediyorum. Çokkk yardımcı oldu. Sadece birkaç sorunun daha cevabına ihtiyacım var.

1. Evlilik Cüzdanı nı çeviri yaptırmadığınızı belirtmişsiniz, bir sorun yaşamadınız mı bununla ilgili? Hangi sayfaları eklediniz?
      2. Referans mektubu için internette belli başlı spesifik bir format bulamadım, elinizde örneği mevcut ise paylaşır mısınız?

Şimdiden teşekkür ediyorum 🤗
      Umarım güzel haberlerimizi de paylaşırız buradan...

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      IPEKKELESOGLU
      IPEKKELESOGLU
    • RE: I-130 formu ile ilgili sorular

Merhaba,
      Eşim Green Card sahibi ve şuan ABD de çalışıyor. Ben Türkiye deyim. Burada okuduğum ve yaptığım araştırmalar sonucunda I-130 ve I-130A formalarını doldurmamız gerekiyor. Fakat bir hata yapmaktan koruyoruz. USCIS de oturum açıp online olarak formu doldurabileceğimize daire bir video izledim form sonunda yine online olarak da ödemeleri yapabiliyormuşuz. Bu işlemi yapan varsa ve deneyimlerini paylaşırsa çokk memnun olurum. Ayrıca bu süreç ne kadar sürüyor onu da merak ediyoruz... Şimdiden teşekkür ediyorum. Mutlu yıllar dilerim 🙂

IPEKKELESOGLU
      IPEKKELESOGLU
    • RE: ABD Yolunda Evlilik

@MertHRB sürecinizi evlilik öncesinden bu yana ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız? Benzer bir durum yaşıyoruz deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

IPEKKELESOGLU
      IPEKKELESOGLU
    • RE: ABD Yolunda Evlilik

Merhaba,
      Erkek arkadaşıma green card çıktı ve şuan amerika da çalışıyor, hayatını düzenini kurdu ve bir sorun yok. Bende başvuru yapmıştım ama çıkmadı, ben Türkiye'de yim, bundan sonra ki süreç ile ilgili burada bir sürü şey okudum ama daha fazla ayrıntıya ve deneyimli kişilere ihtiyacımız var. Evlilik süreci ve sonrasında ki Amerika'da ki süreç, doldurulması gereken formlar, yapılması gereken başvurular ile ilgili bilgileri de okudum. Benim vizem yok. Bu süreci yaşayan ve ne kadar sürdüğü ile ilgili bilgisi olan var mı? Ayrıca bu sürecin uzun olduğu ile ilgili de çok yorum gördüm. Erkek arkadaşım Türkiye'ye geldiğinde de hemen evlenmeyi düşünüyoruz. Evlilikten hemen sonra başvuru yapılabiliyor mu, bu evlilik için belirtilen bir süre var mı? Süreci en kısa nasıl yönetiriz? Erkek arkadaşım green cardını aldı. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
      Teşekkürler....

IPEKKELESOGLU
      IPEKKELESOGLU
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@crazycells teşekkürler, hayır benim vizem yok.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      IPEKKELESOGLU
      IPEKKELESOGLU

@crazycells Green Card ını aldı.

IPEKKELESOGLU
      IPEKKELESOGLU

Merhaba,

Erkek arkadaşıma green card çıktı ve şuan amerika da çalışıyor, hayatını düzenini kurdu ve bir sorun yok. Bende başvuru yapmıştım ama çıkmadı, ben Türkiye'de yim, bundan sonra ki süreç ile ilgili burada bir sürü şey okudum ama daha fazla ayrıntıya ve deneyimli kişilere ihtiyacımız var. Evlilik süreci ve sonrasında ki Amerika'da ki süreç, doldurulması gereken formlar, yapılması gereken başvurular ile ilgili bilgileri de okudum. Bu süreci yaşayan ve ne kadar sürdüğü ile ilgili bilgisi olan var mı? Ayrıca bu sürecin uzun olduğu ile ilgili de çok yorum gördüm. Erkek arkadaşım Türkiye'ye geldiğinde de hemen evlenmeyi düşünüyoruz. Evlilikten hemen sonra başvuru yaoılabiliyor mu, bu evlilik için belirtilen bir süre var mı? Süreci en kısa nasıl yönetiriz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
      Teşekkürler....

IPEKKELESOGLU
      IPEKKELESOGLU