6 aylık AP sürecimiz dün itibariyle tamamlanmış oldu
. Göndermemiz gereken belgeler listesinde PTT kaydı var. Bu geçenki AİS kaydımı yoksa tekrar AİS kaydı oluşdurmamız gerekiyormu?
Leyla Huseynli
@Leyla Huseynli
Leyla Huseynli tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
-
RE: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@dpdemir greencarddı bizimkisi. Talihli eşimdi o Ap kaldığı için benimkisini de onaylamamışlardı.
-
@asa merhaba en son 1 ağustostaydı, ama o gün onlara mail atmıştık. Mail atttığımız günler haric hiç güncelleme olmamışdı. Son bir hafta da site çalışmadığı için güncelleme olup olmadığını göremedik.
-
@dpdemir evet tekrar aynı işlemler yapıldı, benim hatta keçen sefer kızamık antikorum positif olduğu için aşı yapmamışlardı, artık antikor positif olsa bile aşıyı istiyormuş, o yüzden ek olarak onu da yaptılar
-
@dpdemir teşekkür ederim, bütün ihtimalleri hesaplayıp hazırlıklı olmaya çalışıyoruz, ama her defasında Ankara yeni bir surpriz yapıyor
halen gözümle vizeni görmeden inanamıyorum.
Leyla Huseynli tarafından gönderilen son iletiler
-
@dpdemir teşekkür ederim, bütün ihtimalleri hesaplayıp hazırlıklı olmaya çalışıyoruz, ama her defasında Ankara yeni bir surpriz yapıyor
halen gözümle vizeni görmeden inanamıyorum. -
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba, benim de mulakatım 24 şubattı, ama APa kaldığımız söylendi, 6 aylık bekleyiş sonu 22 ağustosta sağlık muayenesinin bittiyini görüp süreci riske atmamak için tekrar Ankaraya gidib raporu yeniledik. Ve 24 ağustos günü sürecin bittiği söylenip pasaportları yollamamızı istediler. Tam da her şey mutlu sonla bitti derken 3 gün sonra benim parmak izimi kaybettiklerini ve en kısa sürede konsolosluğa gelmemi söylediler, yurtdışında yaşadığım için ancak 5 eylülde gidib parmak izini vere bildim, o gün akşamı halen vize durumu refused gözüküyordu, dün saat 5 gibi baktığımda issuede dönmüşdü, ancak akşam vize kotasının bittiğini duyduk. Ve halen başka bir mail gelmedi. Sizce son vize bizimki olmuşmudur yoksa yine mi olmadı?

-
24 ağustosta 6 aylık ap durumumuzun bittiğini sağlık raporunu ve pasaportları PTT ile göndermemiz istendi. Bunları yolladıktan 3 gün sonra benim parmak izimin kaybedildiğini ve tekrar ankaraya gelmem gerektiyi söylendi. Yurtdışında olduğum için ancak 5 eylül tarihinde gidib parmak izini verdim. Dün Ceaca girdiyimde vize durumu issued gözüküyordu. Bugün ise haberlerde dün vize kotasının dolduğunu öğrendim. Sizce gerçekden vizem basılmış mı yoksa bu kadar sürecin sonunda yine mi olmadı?

-
@dpdemir evet tekrar aynı işlemler yapıldı, benim hatta keçen sefer kızamık antikorum positif olduğu için aşı yapmamışlardı, artık antikor positif olsa bile aşıyı istiyormuş, o yüzden ek olarak onu da yaptılar
-
@asa merhaba en son 1 ağustostaydı, ama o gün onlara mail atmıştık. Mail atttığımız günler haric hiç güncelleme olmamışdı. Son bir hafta da site çalışmadığı için güncelleme olup olmadığını göremedik.
-
@dpdemir greencarddı bizimkisi. Talihli eşimdi o Ap kaldığı için benimkisini de onaylamamışlardı.
-
6 aylık AP sürecimiz dün itibariyle tamamlanmış oldu
. Göndermemiz gereken belgeler listesinde PTT kaydı var. Bu geçenki AİS kaydımı yoksa tekrar AİS kaydı oluşdurmamız gerekiyormu? -
@ovacar tebrikler. Biz de sizinle aynı gün AP’e kaldık. CEACda en son 8martta güncelleme oldu. Size hiç güncelleme olmadan mail geldi?