@tolga-a Çok teşekkür ederim Tolga Bey. Sorumun tam cevabı bu.
shilaaygun tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@uraz-mert Mert Bey, Mülakata eşimle beraber katılacağız. Mülakatta bir kapalı zarf veriyorlar. Benim sorum aslında kapalı zarfın 2 tane olması için (yani benim için ayrı eşim için ayrı) bir imkan var mıdır? Çünkü ben önce gideceğim, eşim 2 ay sonra gidecek. Yoksa bunun için önceden acil bir telefon randevusu mu almalıyım?
shilaaygun tarafından gönderilen son iletiler
-
@tolga-a Çok teşekkür ederim Tolga Bey. Sorumun tam cevabı bu.
-
@uraz-mert Mert Bey, Mülakata eşimle beraber katılacağız. Mülakatta bir kapalı zarf veriyorlar. Benim sorum aslında kapalı zarfın 2 tane olması için (yani benim için ayrı eşim için ayrı) bir imkan var mıdır? Çünkü ben önce gideceğim, eşim 2 ay sonra gidecek. Yoksa bunun için önceden acil bir telefon randevusu mu almalıyım?
-
Merhaba, DS-260 formuna eşimle aynı zamanda gideceğimizi yazmıştım ancak eşimin kalması ve 2 ay sonra gelmesi gerekiyor. Bunun için yapmam gereken işlem nedir? Mülakat sırasında söylemem yeterli olur mu?
-
AIS-PTT Kaydi iptali nasıl yapılır?
Ben sadece AIS PTT kaydını kendim için yaptım. Sonradan eşimi seyahat grubuna eklemeye
çalıştığımda gruba yeni kişi ekleyemezsiniz.
Yeni bir seyahat grubu oluşturursanız aynı
tarih-saate randevu bulamayabilirsiniz,
randevunuzu iptal edip yeni grup oluşturun diyor.Randevuyu nasıl iptal edebilirim?
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@lumos Banka hesabı yerine talihlinin üzerine kayıtlı araç ruhsatı da iyi bir çözüm olabilir değil mi?
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba iki sorum var:
-
Banka hesap bilgileri DV23 talihlisine ait mi olmalıdır, eşinin banka hesap bilgileri de geçerli midir?
-
Dokümanların Türkçe veya İngilizce olması yeterli midir? Türkçe olanların (evlilik cüzdanı, Türkçe diploma, Türkçe transkript)
İngilizceye tercümesi gerekli midir?
Teşekkürler
-
-
Neden Mayıs ayına hiç mülakat verilmemiş (3 Mayıs hariç) ve doğrudan Haziran ayına verilmiş?