• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. fatihiuliana
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    F
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

fatihiuliana

@fatihiuliana

0
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

fatihiuliana Takip etme Takip Et

fatihiuliana tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar 2 sorum olacak
      1-) eşim Romanya vatandaşı ve greencard 27*** Case numberi , Ds formunu 5 haziranda gönderdik, Ankara da bize sıra gelmiyecek gibi duruyor okuduğum yorumlardan ama benimde Romanya vizem yok. Mayıs hazirani bekleyip mi dosyayı Romanya'ya tasitmaya çalışalım yoksa bültende case numberimiz current olduğu anda mi tasitmaya çalışalım. Ayrıca dosya taşınınca benim vize almam gerekecek hemen mülakata çağırma ihtimalleri varmı vize alamazsam eşim tek mülakata giderse benim hakkım yanıyor mu? Bana ayrı bir mülakat veriyorlar mı?
      2-) herşey yolunda gider ve greencard vizemizi alıp Amerika'ya girdikten sonra greencardlarimizi alınca eşim amerikadan ayrilip 3-4 yıl geri dönmeyince greencard hakki yanmış oluyor. Benim asıl sorum şu eşim gerçek greencard kazananı olduğu için onun hakkı yanınca ben amerikadayken benim greencard hakkımda onunki ile beraber yanıyor mu?
      Cevaplarınız için teşekkür ederim

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      F
      fatihiuliana
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaslar merhaba 2023EU276** case number sahibinin esiyim. Bir kac sorum olacak esim daha once evlenip bosandi ve bir cocugu var ds formunu doldururken cocugun bizimle amerikaya gelmeyecegini belirttik bu konu ile ilgili sorum
      1-) konsolosluk gorusmesine çocuğun mulakata gelmesi gerekiyor mu ve cocukla ilgili herhangi bir evrak goturmemiz gerekiyor mu?
      2-)Diger sorum ise benim esim turk vatandasi degil ama son 3 yili turkiyede benle gecirdi burda calismiyor o yuzden ustune para giris cikisi veya gayrimenkul vesayire yok. Benim evim ve arabam var benim mal varligimi gostermemiz yeterli olur mu yoksa illa esimin hesabinda mi 20k$ gostermemiz gerekiyor
      3-)birde, esim halen turk vatandasi olmadigi icin turkiyeden alacagimiz adli sicil belgesi yeterli olur mu?
      4-) ayrica nasip olurda vizeyi diyelim temmuzda( 276** case numbera temmuz agustosta gelir mi sizce mulakat sirasi 3.tip maili aldik) aldik ulkeyi en gec ne zaman terk edip amerikada olmamiz gerekir ve esim benle beraber amerikaya gelmek zorunda mi ilk gidisimde?
      Simdiden degerli cevaplariniz icin cok tesekkur ederim

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      F
      fatihiuliana