@ErdalK @ErdalK @ErdalK çıktıktan sonra en en iyi ihtimalle en başta ki 1 numara bile çıksaniz 6 ay
az zamanımız yok yani ki bu iyi senaryo ilk 5 binde olanlar bu yıl daha yeni girdi mülakata 9 ay sonra
Halenaz Ok tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Halenaz Ok tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Sormak istediğim bir kaç soru var.
-
ortalama şuna başvurdum benim Amerika’ya tam olarak gitmem ortalama süresi
-
iş yerleri ne kadar sürede güncelleniyor bizim ablamız chicagoda oturuyor, 2 kişi başvuracağız chicago veya yakın bir eyalette olması bizim için çok önemli sizce böyle bir iş ilanı gelir mi :))
-
-
Arkadaşlar selamlaar amaç kimsenin umudunu kırmak değil keza bende umut eden biriyim ama 2023 odasına baktığınızda çekiliş aciklaasina rağmen 1500 sayfa olmuş bizde daha çekiliş açıklamasına 3 ay var 710 sayfa olmuş. Birazcık burası hayal odasına dönmüş. Bence bir şeyi çok istemekle hayal dünyasında yaşamak arasinda bı çizgi var. Keza inanın bende çok istiyor ve hayal kuruyorum fakat bu denli okulundan yasayacagin yere karına arabasına her gün konuşmak çıkmadıginda çok büyük bunalıma sokar. Eminim bir çoğunuz benden büyük insanlarsınız. Amacım kimseyi kırmak değil ama olmaması halinde büyük buhranlar yaşatacak seviyeye gelmiş gibi görüyorum. Umarim hepimize çıkar ve mutlu oluruz. Ama emekle konuşmakla değil sadece şansla olacak şeye bu kadar sıkı sıkıya bağlanmak pek doğru değil. Çok üzgünüm. Bende sizin gibiydim ama çok üzülmemek adına söylüyorum. Ayrıca gruptada geriye dönüp bakıldığında hangi kim neyi okuyacak şaşıracak.
-
@ErdalK @ErdalK @ErdalK çıktıktan sonra en en iyi ihtimalle en başta ki 1 numara bile çıksaniz 6 ay
az zamanımız yok yani ki bu iyi senaryo ilk 5 binde olanlar bu yıl daha yeni girdi mülakata 9 ay sonra -
@Simge-Kutlu hahaha hoşbuldumm valla yaptığımız doğru mu bilmiyorum... İnşallah üzülmeyiz. Çünkü ben çıkmazsa baya üzülecegim... Belkide açıklandıktan sonra bu kadar düşünsek daha iyi ama insan da engel olamıyor..
-
Arkadaşlar herkese selam, bende green kart çıkar mı diye düşünüyorum fakat eşim bana daha çıkmadan neyine gelin güvey oluyorsun diyor. Sizleri görünce benim gibi veya benden çok daha fazla ümitlileri çıkmadan her detayını konuşanları görünce şok oldum
herkese bol şans