• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Eyupcan Bodur
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Eyupcan Bodur

@Eyupcan Bodur

0
    İtibar
    10
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Eyupcan Bodur Takip etme Takip Et

Eyupcan Bodur tarafından gönderilen son iletiler

• RE: I-130 formu ile ilgili sorular

Arkadaslar merhaba. I-130'u online doldururken, "Information about beneficiary in their native written language" kismina bir sey yuklediniz mi ? Evet "Roman Letters" kullaniyoruz fakat, ismimde "ü" harfi oldugu icin tereddutte kaldim. Bununla karsilasan oldu mu daha once ?

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Eyupcan Bodur
      Eyupcan Bodur
    • RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

@crazycells Tekrardan bir sey sormak istiyorum, evlendikten sonra esimin pasaportunu ve kimligini degistirmemistik. I-130 doldururken onun "birth certificate" uzerindeki legal ismini istiyor. Bu durumda soyadi degismis halini, yani nufus kayit ornegindeki halini mi, yoksa pasaport veya green cardtaki ismini mi vermeliyiz ? Bize nufus kayit ustundekini vermek en mantiklisi geldi, sonucta marriage certificate uzerinde o var fakat emin olamadik.

Eyupcan Bodur
      Eyupcan Bodur

@crazycells Cok tesekkurler.

Bir de su an esim ve ben ikimizde Amerikadayiz. Esimin Green Card'i benim ise L1-B'im var. USCIS uzerinden anladigimiz kadariyla, once I-130 daha sonra, I-485 dolduracagiz. Fakat tam kavrayamadigimiz nokta, I-485'i ne zaman doldurmamiz gerektigi. Visa Bulletin'e gore, su an F2A'de "DATES FOR FILING FAMILY-SPONSORED VISA APPLICATIONS" "current" gozukuyor. Yani su an I-130'u doldurup, ardindan alacagimiz receipt ile, hemen I-485'i doldurup gonderebilir miyiz ?

Eyupcan Bodur
      Eyupcan Bodur

Arkadaslar merhaba. Esim ve ben F2A icin islemlere basladik. Aklimiza takilan bir soruyu sormak istiyorum, Marriage Certificate'i nasil gondermeliyiz ? Aile cuzdanimizin her sayfasini(bosta olsa) gondermeli miyiz ? Tercume edilmesi gerekiyor mu ? Arka tarafinda aslinda tablo uzerinden gayet anlasilabiliyor fakat cok guven vermedi orasi. Daha once halledenler var ise yardimci olurlarsa seviniriz.

Bir de, gordugumuz kadariyla I-130 online doldurulabiliyor. Bu durumda nelgelerin asillarini vs. verecek miyiz ? USCIS'e herhangi bir sekilde mail yoluyla bir sey gonderecek miyiz ? Daha once bu yoldan giden var mi ? Simdiden tesekkurler.

Eyupcan Bodur
      Eyupcan Bodur
    • RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

Arkadaslar herkese merhaba, buradaki ilk postum. Su an esim ve ben ikimizde Amerikadayiz. Esimin Green Card'i benim ise L1-B'im var. USCIS uzerinden anladigimiz kadariyla, once I-130 daha sonra, I-485 dolduracagiz. Fakat tam kavrayamadigimiz nokta, I-485'i ne zaman doldurmamiz gerektigi. Visa Bulletin'e gore, su an F2A'de "DATES FOR FILING FAMILY-SPONSORED VISA APPLICATIONS" "current" gozukuyor. Yani su an I-130'u doldurup, ardindan alacagimiz receipt ile, hemen I-485'i doldurup gonderebilir miyiz ? Emegi gecen herkese tesekkurler simdiden.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Eyupcan Bodur
      Eyupcan Bodur