Arkadaslar merhaba. I-130'u online doldururken, "Information about beneficiary in their native written language" kismina bir sey yuklediniz mi ? Evet "Roman Letters" kullaniyoruz fakat, ismimde "ü" harfi oldugu icin tereddutte kaldim. Bununla karsilasan oldu mu daha once ?
Eyupcan Bodur
@Eyupcan Bodur
Eyupcan Bodur tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: I-130 formu ile ilgili sorularAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@crazycells Tekrardan bir sey sormak istiyorum, evlendikten sonra esimin pasaportunu ve kimligini degistirmemistik. I-130 doldururken onun "birth certificate" uzerindeki legal ismini istiyor. Bu durumda soyadi degismis halini, yani nufus kayit ornegindeki halini mi, yoksa pasaport veya green cardtaki ismini mi vermeliyiz ? Bize nufus kayit ustundekini vermek en mantiklisi geldi, sonucta marriage certificate uzerinde o var fakat emin olamadik.
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@crazycells Cok tesekkurler.
Bir de su an esim ve ben ikimizde Amerikadayiz. Esimin Green Card'i benim ise L1-B'im var. USCIS uzerinden anladigimiz kadariyla, once I-130 daha sonra, I-485 dolduracagiz. Fakat tam kavrayamadigimiz nokta, I-485'i ne zaman doldurmamiz gerektigi. Visa Bulletin'e gore, su an F2A'de "DATES FOR FILING FAMILY-SPONSORED VISA APPLICATIONS" "current" gozukuyor. Yani su an I-130'u doldurup, ardindan alacagimiz receipt ile, hemen I-485'i doldurup gonderebilir miyiz ?
-
Arkadaslar merhaba. Esim ve ben F2A icin islemlere basladik. Aklimiza takilan bir soruyu sormak istiyorum, Marriage Certificate'i nasil gondermeliyiz ? Aile cuzdanimizin her sayfasini(bosta olsa) gondermeli miyiz ? Tercume edilmesi gerekiyor mu ? Arka tarafinda aslinda tablo uzerinden gayet anlasilabiliyor fakat cok guven vermedi orasi. Daha once halledenler var ise yardimci olurlarsa seviniriz.
Bir de, gordugumuz kadariyla I-130 online doldurulabiliyor. Bu durumda nelgelerin asillarini vs. verecek miyiz ? USCIS'e herhangi bir sekilde mail yoluyla bir sey gonderecek miyiz ? Daha once bu yoldan giden var mi ? Simdiden tesekkurler.
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Arkadaslar herkese merhaba, buradaki ilk postum. Su an esim ve ben ikimizde Amerikadayiz. Esimin Green Card'i benim ise L1-B'im var. USCIS uzerinden anladigimiz kadariyla, once I-130 daha sonra, I-485 dolduracagiz. Fakat tam kavrayamadigimiz nokta, I-485'i ne zaman doldurmamiz gerektigi. Visa Bulletin'e gore, su an F2A'de "DATES FOR FILING FAMILY-SPONSORED VISA APPLICATIONS" "current" gozukuyor. Yani su an I-130'u doldurup, ardindan alacagimiz receipt ile, hemen I-485'i doldurup gonderebilir miyiz ? Emegi gecen herkese tesekkurler simdiden.