• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yamakasi
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yamakasi

@yamakasi

0
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

yamakasi Takip etme Takip Et

yamakasi tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

Merhabalar. Eşim nasipse bir kaç gün sonra Şikago üzerinden Amerika’ya girecek. Kendisine konsolosluktan sarı bir zarf verilmedi. Vizesinin üzerinde “IV Docs in CCD” ibaresi bulunuyor. Anladığım kadarıyla bu vizesinin ve bilgilerinin elektronik olduğunun vurgusu. Okuduğum kadarıyla bir çok kişi sarı bir zarfla giriş yapmış. Bu yüzden biraz endişeliyim. Bizde herhangi bir zarf yok. Elektronik olunca bu zarfa gerek olmuyor mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bu arada eşimin İngilizcesi çok zayıf. Bu yüzden amerika girişinde çok sıkıntı yaşar mı? Yoksa beni arayabilir mi? (Ben işim gereği hali hazırda amerikadayım ve eşimi karşılamak için havaalanında olacağım).

Yolculuk içinde yayımlandı
      Y
      yamakasi
    • RE: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

@crazycells Merhabalar. Esim icin göçmen vizesine başvurdum ve bir kaç gun gun once vize elimize gecti. Immigration fee'yi odedim. Fakat esime actigimiz USCIS account'dan verify identity yaparken "An unexpected error occurred" hatasını alıyorum. Aslinda daha oncesinde bu hatayı almiyordum ama beni her denedigimde sürekli üyelik girişine geri gönderiyordu. Anlayacaginiz bilgileri girdikten sonra tekrar tekrar üye girişi yapıp bir yere varamıyordum. Bende kendi USCIS hesabımdan (I-130 başvurusunu yaptıgım) verify identity yapmayi denedim. Maalesef bundan sonra "An unexpected error occurred" yazısı çıkmaya başladı. Galiba sistemin kafasını karistirdim. Ama dediğim gibi oncesindede calismiyordu. Bu durum duzelir mi? Nasıl bir yol izlemem gerekir? Duzelmese dahi en onemlisi esimin bir kaç gun sonra ABD'ye girişine mani olur mu? Yardimlariniz icin şimdiden çok teşekkür ederim.

Not: ABD deki adres degisikligimi yaklaşık 6-7 ay once USCIS'e bildirmiştim. Yani adres konusunda herhangi bir silintimiz oldugunu düşünmüyorum.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Y
      yamakasi