Merhaba eşimle Amerika’ya turist vizesiyle geldik ve E2 statü değişikliği yaptık.Daha sonra acil bir durumdan dolayı Türkiye ye ben geri döndüm ve turist vizemi yakmadan Amerika’ya girebildim.Sorum şu ülkeden çıktığım için statümu kaybetmiş oluyor muyum?Statum hala geçerli mi?bilgisi olan var mi @denizci10 denizci10
didem burhandağ
@didem burhandağ
didem burhandağ tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: E2 yatirimci vizesi veya statu degisikligiYatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2) içinde yayımlandı
didem burhandağ tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: E2 yatirimci vizesi veya statu degisikligiYatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2) içinde yayımlandı
@cem7110 Hiç soru sormadılar. iyi tatiller deyip gönderdi bende çok şaşırdım hatta.Sansima iyi biri denk geldi.
-
Merhaba eşimle Amerika’ya turist vizesiyle geldik ve E2 statü değişikliği yaptık.Daha sonra acil bir durumdan dolayı Türkiye ye ben geri döndüm ve turist vizemi yakmadan Amerika’ya girebildim.Sorum şu ülkeden çıktığım için statümu kaybetmiş oluyor muyum?Statum hala geçerli mi?bilgisi olan var mi @denizci10 denizci10
-
RE: E2 Vize Örnekleri, Yatırım Miktarları ve Şirket TipleriYatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2) içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Ben eşim ve kızım turist vizemizi aldık Temmuz ayında Amerikaya geliyoruz. Oraya geldikten sonra E2 yatırımcı vizesiyle kalmayı düşünüyoruz fakat mantıklı bir iş bulamadık. Başta tır düşünüyorduk ama tırın sahibine kalan para azalmış diye duyduk.E2 vizesine uygun ne gibi işler yapılabilir fikir vermek isteyenler varsa yorum yazabilr. Teşekkür ederim