Merhabalar! beni telegrama gruba ekleyebilir misiniz. formu doldurdum dun ama hala eklenmedim. tsk
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Murat Toktonaliev
@Murat Toktonaliev
Murat Toktonaliev tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar! Ben bir sene okuyup sonra başka üniversiteye geçmiştim. O okuduğum 1 sene ve üniversitesiyi yazmam gerekiyor mu ds 260? Önceden tşk.
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar! DS260 doldururken adres bilgileri kaç aydan fazla olanları yazmamız gerekiyor? Çünkü üniversiteside bir yılda 2-3 kez yurt değiştirmiştim yada Erasmus için 4 aya başka ülkeye gitmiştim. Önceden tşk.
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar. DS 260 doldururken 16 yaştan sonra adres bilgileri kaç aydan fazla olanları yazmamız gerekiyor? Mesela üniversitedeyken bir senede 2-3 yurt değiştirmiştim yada Erasmus ile 5 ay yurtdışında kalmıştım. Önceden tşk.