@crazycells bende öyle tahmin etmiştim zaten ne dediklerini dinlemeden telefonu kapattım ama iç sesimde beni rahat bırakmadı cevabınız için teşekkür ederim. Benim telefonumu nerden buldular ben ona şaşırdım çünkü bireysel başvuru yaptım aracı kurum yok ve sadece resmi siteye tel no verdim. Demekki onlarda başvurumuzu ve bilgilerimizi görebiliyor.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
M
Musa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2020 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Musa tarafından gönderilen son iletiler
-
@crazycells bende öyle tahmin etmiştim zaten ne dediklerini dinlemeden telefonu kapattım ama iç sesimde beni rahat bırakmadı cevabınız için teşekkür ederim. Benim telefonumu nerden buldular ben ona şaşırdım çünkü bireysel başvuru yaptım aracı kurum yok ve sadece resmi siteye tel no verdim. Demekki onlarda başvurumuzu ve bilgilerimizi görebiliyor.
-
@yigitolizm benide bugün aradılar bu numaradan acaba öğrenebildinizmi yada geri aradınızmı bu numarayı ? Bende dolandırıcılar diye kapadım sonra acaba bir fırsatımı geri çevirdim diye düşündüm.