• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. gençtürk
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    G
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

gençtürk

@gençtürk

6
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

gençtürk Takip etme Takip Et

gençtürk tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

Herkese merhaba
      Biraz geçte olsa nihayet deneyimimi yazabileceğim
      Uzun ve stresli bir bekleyişin ardından 21 haziranda mülakat randevumu belirten maili almıştım. Hiç vakit kayıp etmeden 1 agustos tarihine Unganlardan sağlık muayenem için randevumu oluşturdum. Aylar öncesinden özenle hazırlayıp sakladığım belgelerime ais kaydınıda ekleyerek ve yakın tarihli olması için edevletten istenilen belgelerimi yeniledim. 31 temmuzda Ankara ya geldiğimde ilk yapmış olduğum kaldığım otelden Unganların ve konsolosluğun yerini ve ulaşım hattını öğrenmek oldu. 1 Agustos sabahı 09:30 daki randevum i.in unganlarda hazır bulundum erken gelmeme rağmen beni bekletmediler. sanırım 45 yaşında olmamdan dolayı hiçbir tahlil istemediler sadece ciğer filmi 1 adet aşı ve muayenemi olduktan sonra 1 gün sonra saat 15 ten sonra dosyamı alabileceğimi söylediler ve denilen saatte sağlık dosyamı alarak 4 ağustos beklemeye koyuldum. büyük gün gelmişti konsolosluğa ulaşımım cok kolaydı Kızılay da cimse iş sendikasında kaldığım için metro ile 7 dakika sonra Söğütözü istasyonunda inerek 3 dakika yürüş mesafesindeki konsoloslukta hazır bulundum. 08:45 de içeri aldılar evrak teslimi vize üçret ödemesinin ardından çok beklemeden sıram geldi. Amerikada ne iş yapmacaksın -kendi işimi yapmak istiyorum deyince diplomama baktı daha önce daha önce yurt dışına cıktınmı -evet daha sonra ise AP ye kaldığımı ve gün içerisinde mail geleceğini söylediler ve pasaportumu verdiler İşte tam burda aksine hiç umudumu yetirmedim 1 ay bile sürmeyen kısa bir sürede pasaportumu tekrardan istediler ve o meşhur sarı zarfımı ve vize basılı pasaportumu almak nasip oldu Hazır yeri gelmişken bu formu ve grubu kuran ve adminlere ve başta Güçarslan bey olmak üzere herkese teşekkür ederim
      Dosya numarası :2023eu108***
      DS260 gönderme : 12 mayıs 22
      Mülakat tarihi : 1 ağustos (AP)
      Vize onay :25 ağustos
      Pasaport teslim :4 eylül

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      G
      gençtürk

gençtürk tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

Herkese merhaba
      Biraz geçte olsa nihayet deneyimimi yazabileceğim
      Uzun ve stresli bir bekleyişin ardından 21 haziranda mülakat randevumu belirten maili almıştım. Hiç vakit kayıp etmeden 1 agustos tarihine Unganlardan sağlık muayenem için randevumu oluşturdum. Aylar öncesinden özenle hazırlayıp sakladığım belgelerime ais kaydınıda ekleyerek ve yakın tarihli olması için edevletten istenilen belgelerimi yeniledim. 31 temmuzda Ankara ya geldiğimde ilk yapmış olduğum kaldığım otelden Unganların ve konsolosluğun yerini ve ulaşım hattını öğrenmek oldu. 1 Agustos sabahı 09:30 daki randevum i.in unganlarda hazır bulundum erken gelmeme rağmen beni bekletmediler. sanırım 45 yaşında olmamdan dolayı hiçbir tahlil istemediler sadece ciğer filmi 1 adet aşı ve muayenemi olduktan sonra 1 gün sonra saat 15 ten sonra dosyamı alabileceğimi söylediler ve denilen saatte sağlık dosyamı alarak 4 ağustos beklemeye koyuldum. büyük gün gelmişti konsolosluğa ulaşımım cok kolaydı Kızılay da cimse iş sendikasında kaldığım için metro ile 7 dakika sonra Söğütözü istasyonunda inerek 3 dakika yürüş mesafesindeki konsoloslukta hazır bulundum. 08:45 de içeri aldılar evrak teslimi vize üçret ödemesinin ardından çok beklemeden sıram geldi. Amerikada ne iş yapmacaksın -kendi işimi yapmak istiyorum deyince diplomama baktı daha önce daha önce yurt dışına cıktınmı -evet daha sonra ise AP ye kaldığımı ve gün içerisinde mail geleceğini söylediler ve pasaportumu verdiler İşte tam burda aksine hiç umudumu yetirmedim 1 ay bile sürmeyen kısa bir sürede pasaportumu tekrardan istediler ve o meşhur sarı zarfımı ve vize basılı pasaportumu almak nasip oldu Hazır yeri gelmişken bu formu ve grubu kuran ve adminlere ve başta Güçarslan bey olmak üzere herkese teşekkür ederim
      Dosya numarası :2023eu108***
      DS260 gönderme : 12 mayıs 22
      Mülakat tarihi : 1 ağustos (AP)
      Vize onay :25 ağustos
      Pasaport teslim :4 eylül

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      G
      gençtürk