• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Adil 0
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 16
    • En İyi 9
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Adil 0

@Adil 0

32
    İtibar
    66
    Profil Görüntülemeleri
    16
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Adil 0 Takip etme Takip Et

Adil 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Herkese merhaba, bugün saat 07:45’te mülakatım vardı ve sonuç olarak vizem onaylandı. Tamamen harika geçti diyemem çünkü evraklarımı ilk teslim ettiğim gişede Türk bir hanımefendi vardı ve bana o kadar stres yaşattı ki, bir an bütün mülakatın böyle devam edeceğini düşünüp üzülmüştüm. “Ellerini hareket ettirme, ses çıkartma, kımıldama, dosyaları kurcalamayın artık size diyorum anlamıyor musunuz” gibi cümleler kuruyordu, ona karşı kibar ve güler yüzlü olmama rağmen en ufak bir tebessüm bile etmedi 🙂 Umarım bu forumda ki diğer arkadaşlarım bu hanımefendi ile karşılaşmazlar. Evraklarımı teslim ettikten sonra bekleme alanına geçtim zaten ilk gelenlerden olduğumuz için çok hızlı bir şekilde sıra bana geldi, gayet güler yüzlü ve kibar bir beyefendi vardı. “Günaydın Adil bey umarım iyisinizdir, her şey yolundaysa başlayalım” dedi. Daha sonra eşimin nerede yaşadığını, doğum tarihini, nerede ve nasıl tanıştığımızı ve eşimin ebeveynlerinin adını sordu, hepsini cevapladıktan sonra parmak izimi aldı ve diğer evraklarımı teslim edip aile içi şiddet ile ilgili bir beyaz kağıt verdi. “Tebrikler vizeniz onaylandı, belirtmiş olduğunuz adrese PTT ile göndereceğiz, iyi günler dilerim.” Diyerek beni yolcu etti. Kısacası biraz gergin biraz neşeli ama neticesinde güzel bir mülakat oldu.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. 😊🙏🏼

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Adil 0
      Adil 0
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

31.03.2023 Tarihi itibariyle Uscis dosyamız onaylandı, bu sevinçli haberi sizlerle paylaşmak istedim. Çünkü burada ki insanların deneyimlerinden çok faydalandım, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Şimdi sıra diğer aşamalarda hayırlısıyla 🙂

Adil 0
      Adil 0

Herkese merhaba.

Biz de randevu alanlar kervanına dahil olmuş bulunduk bugün itibariyle. 16 Ağustos 2023 tarihinde Ankara’da olacağız kısmetse 🙂

Adil 0
      Adil 0

@ecom Teşekkürler. Mikrofondan kaynaklı olduğunu zannetmiyorum çünkü benimle konuşurken mikrofon kapalıydı cama doğru eğilerek ve yüksek sesle birbirimizle konuşuyorduk. Hatta bazen bana “seni duymuyorum biraz daha yüksek sesle konuş” diyordu. Fakat ne hikmetse ben dosyama dokunduğum zaman “ses çıkarma, ellerini hareket ettirme, şunlara dokunmayı bırak” gibi cümleler kuruyordu. Bana kalırsa tamamen şımarıklık, sahip olduğu makamda kimsenin ona cevap vermeyeceğini iyi biliyor ve bu durumu lehine çok iyi kullanıyor diyelim. 😂

Adil 0
      Adil 0

@Berkan-Duru Hiçbirimiz bununla ilgili net bir şey söyleyemeyiz sanırım ama USCIS başvuru tarihlerimiz birbirine yakın, ben 31 Mart’ta onay aldım. Üstelik bana verdikleri tahmini süre 3,5 ay uzatılmasına rağmen. Buna istinaden diyebilirim ki, bu ayın sonunda sizin de onay alabilme ihtimaliniz var. Umarım şansınız yaver gider.

Adil 0
      Adil 0

@ecom Dediğiniz gibi orijinal olan bütün Türkçe evrakları QR kare kodlu olarak E-Devlet'ten aldım ve sisteme yükledim, ölçülere uyumlu olarak 600x600 fotoğrafı da sisteme yükledim. I-864 Formunun ıslak imzalı olması gerektiğini bilmiyorduk sayenizde öğrenmiş olduk.

Yardımınız için teşekkürler.

Adil 0
      Adil 0

@Samet-Ünlü Tebrik ederim kardeşim, geriye kalan sürecinin en hızlı ve sorunsuz bir şekilde geçmesini temenni ederim 🙂

Adil 0
      Adil 0

@ynsmry Merhabalar çok teşekkür ederim. Evet NVC' ye yüklediğim gibi aynı dosyaları çıktı aldım ve onları götürdüm herhangi bir çeviri ya da noter onaylı dosya götürmedim. E-Devlet' ten almış olduğunuz kare kodlu belgeler geçerlidir.

Adil 0
      Adil 0

@ynsmry Her ihtimale karşı yeni tarihli çıktılar aldım, çok dikkat ettikleri bir konu mu bilmiyorum ama güncel olmasında fayda var gibi.

Adil 0
      Adil 0

Adil 0 tarafından gönderilen son iletiler

@ynsmry Her ihtimale karşı yeni tarihli çıktılar aldım, çok dikkat ettikleri bir konu mu bilmiyorum ama güncel olmasında fayda var gibi.

Adil 0
      Adil 0

@ynsmry Merhabalar çok teşekkür ederim. Evet NVC' ye yüklediğim gibi aynı dosyaları çıktı aldım ve onları götürdüm herhangi bir çeviri ya da noter onaylı dosya götürmedim. E-Devlet' ten almış olduğunuz kare kodlu belgeler geçerlidir.

Adil 0
      Adil 0

@ecom Teşekkürler. Mikrofondan kaynaklı olduğunu zannetmiyorum çünkü benimle konuşurken mikrofon kapalıydı cama doğru eğilerek ve yüksek sesle birbirimizle konuşuyorduk. Hatta bazen bana “seni duymuyorum biraz daha yüksek sesle konuş” diyordu. Fakat ne hikmetse ben dosyama dokunduğum zaman “ses çıkarma, ellerini hareket ettirme, şunlara dokunmayı bırak” gibi cümleler kuruyordu. Bana kalırsa tamamen şımarıklık, sahip olduğu makamda kimsenin ona cevap vermeyeceğini iyi biliyor ve bu durumu lehine çok iyi kullanıyor diyelim. 😂

Adil 0
      Adil 0

Herkese merhaba, bugün saat 07:45’te mülakatım vardı ve sonuç olarak vizem onaylandı. Tamamen harika geçti diyemem çünkü evraklarımı ilk teslim ettiğim gişede Türk bir hanımefendi vardı ve bana o kadar stres yaşattı ki, bir an bütün mülakatın böyle devam edeceğini düşünüp üzülmüştüm. “Ellerini hareket ettirme, ses çıkartma, kımıldama, dosyaları kurcalamayın artık size diyorum anlamıyor musunuz” gibi cümleler kuruyordu, ona karşı kibar ve güler yüzlü olmama rağmen en ufak bir tebessüm bile etmedi 🙂 Umarım bu forumda ki diğer arkadaşlarım bu hanımefendi ile karşılaşmazlar. Evraklarımı teslim ettikten sonra bekleme alanına geçtim zaten ilk gelenlerden olduğumuz için çok hızlı bir şekilde sıra bana geldi, gayet güler yüzlü ve kibar bir beyefendi vardı. “Günaydın Adil bey umarım iyisinizdir, her şey yolundaysa başlayalım” dedi. Daha sonra eşimin nerede yaşadığını, doğum tarihini, nerede ve nasıl tanıştığımızı ve eşimin ebeveynlerinin adını sordu, hepsini cevapladıktan sonra parmak izimi aldı ve diğer evraklarımı teslim edip aile içi şiddet ile ilgili bir beyaz kağıt verdi. “Tebrikler vizeniz onaylandı, belirtmiş olduğunuz adrese PTT ile göndereceğiz, iyi günler dilerim.” Diyerek beni yolcu etti. Kısacası biraz gergin biraz neşeli ama neticesinde güzel bir mülakat oldu.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. 😊🙏🏼

Adil 0
      Adil 0

@baharikoo Merhaba, ben de sizinle aynı tarihte 07:45’te mülakatta olacağım 🙂 Sizin ki saat kaçta ?

Adil 0
      Adil 0

@Samet-Ünlü Tebrik ederim kardeşim, geriye kalan sürecinin en hızlı ve sorunsuz bir şekilde geçmesini temenni ederim 🙂

Adil 0
      Adil 0

@ahsenas Çok teşekkür ederim. 🙏🏼 İnanın bu konuda bir fikrim yok, aslına bakarsanız bu süreç bile bizim için oldukça uzun oldu gibi hissettik ama bir kaç arkadaşımız sürecimizin gayet iyi ilerlediğini söyleyince biz de şaşırdık. Ya da sürelerde bir kısalma olmuş olabilir.

Adil 0
      Adil 0

Herkese merhaba.

Biz de randevu alanlar kervanına dahil olmuş bulunduk bugün itibariyle. 16 Ağustos 2023 tarihinde Ankara’da olacağız kısmetse 🙂

Adil 0
      Adil 0

@ahsenas Sorunuzu tam olarak anlayamadım. Özelden mesaj atabilirsiniz.

Adil 0
      Adil 0

@ahsenas Biz ABD vatandaşlığını kanıtlar nitelikte bir belge (varsa doğum belgesi veya pasaport gibi), kira sözleşmesi, araba ruhsatı, son 6 ayın maaş bordrosu ve geçtiğimiz senenin vergi beyannamesini sisteme yükledik.

Adil 0
      Adil 0