@zencipsikiyatr bence Gc çıkmadan buna kafa yormayın şimdilik... Çıksa bile kesinlesmesi ve yurtdışında olmanız zaten başlı başına oldukça uzun süreçler. İşe başlamanızı engeller bir durum olmayacaktır. Ki Türkiye de işten çıkarmaların ilk yıllarda ne kadar yoğun olduğunu da göz ardı etmemek lazım.
Nephy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2022 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Benim de eşimin de olmadı. Kaçıncı basvuru karıştırıyorum artık. Totemler de tutmadı.. neyse hayat devam ediyor. Herkese geçmiş olsun.
-
@hascerob Sormayın walla çok sevindim. Tatlı bir aile. Tanrım sağlık sıhhat versin
-
Herkese merhaba ben de öylesine başvuranlardanim. Ciksa da gitmem bakalim hayırlısı...
Nephy tarafından gönderilen son iletiler
-
Diğer alternatifler var mı ki gerçekten? Bekar olanlar için hatta çocuksuz ciftler icin belki... Çocuklu aileler için tek şans bu gibi malesef.
-
@hascerob Sormayın walla çok sevindim. Tatlı bir aile. Tanrım sağlık sıhhat versin
-
Benim de eşimin de olmadı. Kaçıncı basvuru karıştırıyorum artık. Totemler de tutmadı.. neyse hayat devam ediyor. Herkese geçmiş olsun.
-
Ya forum o kdr hizlandi ki bi türlü son sayfaya yetişemiyoruz. Herkesin gönlüne göre olsun insallah

-
@zencipsikiyatr bence Gc çıkmadan buna kafa yormayın şimdilik... Çıksa bile kesinlesmesi ve yurtdışında olmanız zaten başlı başına oldukça uzun süreçler. İşe başlamanızı engeller bir durum olmayacaktır. Ki Türkiye de işten çıkarmaların ilk yıllarda ne kadar yoğun olduğunu da göz ardı etmemek lazım.
-
@Yasin-Söylemez bence hak yeme olmuyo zaten fazladan secim yapiyorlar. Daha ilerideki numaralara sıra geliyor.
-
Merhaba ilk kez basvurdum. Bugün mü açıklanacak

-
@ahsenaydgdu cok sevindim teşekkürler.. rüyama bile girdi valla bilgi de alamadım.
-
Arkadaşlar açıklandı mı?