başvuru yapamayan arkadaşlar ben de gece saatlerce denedim olmadı diğer siteleri kapatın sadece yeni bir gizli sekme açın ve oradan devam edin bunu yaptığımda direkt ilk seferde kolayca başvuru yapabildim birisi vpn önermiş onu da deneyebilirsiniz ayrıca ne kadar sağlıklı bilgi bilmiyorum ancak başka forumlarda yurtdışındaki arkadaşları aracılığıyla başvuru yapanlar da varmış diğer ülkelerde site sorunsuz açılabiliyormuş hepsini denemeye bakın herkese bol şans
alperuyanik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
alperuyanik tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Uzun bir aradan sonra tekrar buradayım umarım bu sene olur herkese başarılar...
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Herkese selam başvurularınız hayırlı olsun geçen seneden başlayarak 2. başvurumu gerçekleştirdim buraya geleyim dedim. Hayret ettim ki son gün olmasına rağmen bu sefer tekte başvurabildim geçen sene sondan bir önceki gün gece 12'de başvurmama rağmen 6 saat sürmüştü gizli sekme kullanmanın faydası sanırım siz de deneyebilirsiniz.
-
başvuru yapamayan arkadaşlar ben de gece saatlerce denedim olmadı diğer siteleri kapatın sadece yeni bir gizli sekme açın ve oradan devam edin bunu yaptığımda direkt ilk seferde kolayca başvuru yapabildim birisi vpn önermiş onu da deneyebilirsiniz ayrıca ne kadar sağlıklı bilgi bilmiyorum ancak başka forumlarda yurtdışındaki arkadaşları aracılığıyla başvuru yapanlar da varmış diğer ülkelerde site sorunsuz açılabiliyormuş hepsini denemeye bakın herkese bol şans
-
Arkadaşlar başvurumu tamamladım YouTubeda bulduğum yabancı içerikleri araştırdım bilgisayarınızdaki uygulama ve siteleri kapatın ardından gizli sekmeden dvlottery sitesinde başvurunuzu yapın yine yavaş çalışıyor ancak normale göre bayağı hızlı bi şekilde ikinci sayfayı ardından succes yazısını görmeyi başardım artık içim rahat... herkese bol şans
-
Sabah saat 7-8 gibi başvuru yapmanın uygun olacağını düşünüyorum ancak o saatte pc bende olmayacak ne yazık ki telefonla chrome üzerinden başvuru yapmak sorun olur mu?@crazycells
-
evet öyleymiş arada deniyorum yine bakalım... teşekkürler
-

fotoğrafını çekmiştim, defalarca check submission yapmama rağmen numaramı alamadım sonrasında tekrar başvurmaya devam ettim -
23:00dan beri deniyorum sadece bir kez submit'e basabildim onda da confirmation number alamadım çıkan sayfada ''yeniden başvurduğumda tekrarlanmış başvuru olarak kabul edilmeyeceği'' yazıyordu umarım öyle olur sabaha kadar aralıklı şekilde tekrar deneyeceğim