• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Mary Sunshine
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Mary Sunshine

@Mary Sunshine

3
    İtibar
    24
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Mary Sunshine Takip etme Takip Et

Mary Sunshine tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Türkiye'den alınan telefon ABD'de kullanılabilir mi?

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Samsung ile bağlantı kurup sordum ve öğrendim. Danışmanın söylediğine göre ;

Türkiye topraklarından aldığınız hemen her cihazı ABD içinde kullanmakta bir sorun yaşamazsınız. Ancak, cihazı Türkiye'den aldığınız için, sistem güncellemelerini ABD içinde alamayacaksınız. Kullanımda sorun olmasada, telefonunuz güncel yazılıma sahip olmayacak. Güncellemek için tekrar Türkiye'den bir ağa bağlanmanız gerekiyor.
      Danışman arkadaşın dediğine göre bu güncellemeleri ABD'den almanın bir yolu yokmuş. Telefon güncelleme sırasında kapanacağı için Vpn ilede olacağını zannetmiyorum. Yani kısacası, Türkiye'den aldığınız cep telefonunu Amerika'da kullanabilirsiniz. Lakin, yazılım güncellemelerini alamazsınız.

Aldığım bilgiler bu yöndeydi arkadaşlar. Sorunuma ilginiz için teşekkürler.

İletişim ve Teknoloji içinde yayımlandı
      Mary Sunshine
      Mary Sunshine

Mary Sunshine tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Türkiye'den alınan telefon ABD'de kullanılabilir mi?

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Samsung ile bağlantı kurup sordum ve öğrendim. Danışmanın söylediğine göre ;

Türkiye topraklarından aldığınız hemen her cihazı ABD içinde kullanmakta bir sorun yaşamazsınız. Ancak, cihazı Türkiye'den aldığınız için, sistem güncellemelerini ABD içinde alamayacaksınız. Kullanımda sorun olmasada, telefonunuz güncel yazılıma sahip olmayacak. Güncellemek için tekrar Türkiye'den bir ağa bağlanmanız gerekiyor.
      Danışman arkadaşın dediğine göre bu güncellemeleri ABD'den almanın bir yolu yokmuş. Telefon güncelleme sırasında kapanacağı için Vpn ilede olacağını zannetmiyorum. Yani kısacası, Türkiye'den aldığınız cep telefonunu Amerika'da kullanabilirsiniz. Lakin, yazılım güncellemelerini alamazsınız.

Aldığım bilgiler bu yöndeydi arkadaşlar. Sorunuma ilginiz için teşekkürler.

Mary Sunshine
      Mary Sunshine
    • Türkiye'den alınan telefon ABD'de kullanılabilir mi?

Merhaba, sorun tam olarak böyle ; Türkiye'den aldığım ve hat takarak halihazırda kullanmakta olduğum s22 ultra telefonumu, Amerika Birleşik Devletlerin'de t-mobile kontörlü hat ile sorunsuz kullanabilirmiyim ? İnternette ''Türkiyede ; GSM amerikada ; CDMA ağ yapısı kullanılıyor'' başlığında bilgiler var. Bu tür bir sorunla karşılaşırmıyım ?

Mary Sunshine
      Mary Sunshine