umarım bi problem olmaz..
ayhann tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Green card site bağlantı sorunuGreencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
ayhann tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Green card Site Onaylama HatasıGreencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@crazycells son bi soru o da pinpirikli halimden kaynaklı
şu an eşimin ve benim kaydımı oluşturduk..fakat bu işlemi bağlantı sorunu hatası verdiği için sürekli sayfayı geri ileri yaparak halledebildim..bu yüzdendir ki girdiğim bilgilerde veya foto yüklemede bu ileri geri olayından ötürü tekrar bi silinme veya hata olmamıştır umarım..gerçi uyarı veriyo sistem sanırım ? -
RE: Green card site bağlantı sorunuGreencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
umarım bi problem olmaz..
-
bende aynı hatayı alıyorum formu doldurduktan sonra..Tarayıcadan sürekli geri yaparak tekrar continue diyorum..baya bi denedikten sonra kendi kaydımı yaptım...şimdi eşim için deniyorum aynı şekilde..aklıma takılan foto veya diğer bilgiler bu şekilde geri ileri yaptığımda gitmiyor gibi görünüyor ama emin olamadım ?
-
RE: Green card Site Onaylama HatasıGreencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@crazycells aynı problemi bende yaşıyorum..bütün bilgileri eksiksiz giriyorum ve son basamak olan kontrol işleminde bilgilerin listelendiği bölüm gelmesi gerekirken bağlantı sorunu hatası alıyorum...birkaç pc den denedim aynı hatayı veriyor..tarayıcı hatası farklı tarayıcılardan girin diyorlar ama hiçbir tarayıcıdan yapamadım...
-
aynı problemi bende yaşıyorum..bütün bilgileri eksiksiz giriyorum ve son basamak olan kontrol işleminde bilgilerin listelendiği bölüm gelmesi gerekirken bağlantı sorunu hatası alıyorum...birkaç pc den denedim aynı hatayı veriyor..tarayıcı hatası farklı tarayıcılardan girin diyorlar ama hiçbir tarayıcıdan yapamadım...