• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Eylm Src
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Eylm Src

@Eylm Src

1
    İtibar
    7
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Eylm Src Takip etme Takip Et

Eylm Src tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Merhabalar yeşilkart ailesi size green card başvurusuyla alakalı bir sorum olcaktı bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.Ben ve eşim başvuru yaptık ve bütün bilgileri doğru girdiğime eminim ama eğitim alanında bir karışıklık yaptığımı düşünüyorum eşim üniversite mezunu ben ise meslekyüksek okulu mezunuyum başvuruda chromedan otomatik çeviriyle meslek yüksek okulu ders aldı diye başvuruyu yaptım eşiminde üniversiteden ders aldı olan seçeneği tıkladık bu şıklar üniversite terk ve meslekyüksek okulu terk anlamındaymış bununla ilgili bir sıkıntı yada diskalifiye olurmuyuz?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Eylm Src
      Eylm Src

Eylm Src tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Merhabalar yeşilkart ailesi size green card başvurusuyla alakalı bir sorum olcaktı bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.Ben ve eşim başvuru yaptık ve bütün bilgileri doğru girdiğime eminim ama eğitim alanında bir karışıklık yaptığımı düşünüyorum eşim üniversite mezunu ben ise meslekyüksek okulu mezunuyum başvuruda chromedan otomatik çeviriyle meslek yüksek okulu ders aldı diye başvuruyu yaptım eşiminde üniversiteden ders aldı olan seçeneği tıkladık bu şıklar üniversite terk ve meslekyüksek okulu terk anlamındaymış bununla ilgili bir sıkıntı yada diskalifiye olurmuyuz?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Eylm Src
      Eylm Src