Eşimle başvurduk.İlk başvurumuz.Öyle bir umutla başvurduk.Havaalanı çalışanıyım.Özellikle Amerikalı yolculardaki rahatlık ve refahı gördükçe eşimle bana çıkmamam ihtimali aklıma gelince moral bozucu oluyor.Daha ilk başvuruma rağmen.Arkadaşımın 6. Seferi.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
A
airportofficer
@airportofficer
airportofficer tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
airportofficer tarafından gönderilen son iletiler
-
@RaVeNx görebileğin en ağır hardcore çalışma şekline adapte oldum hocam.Gecem gündüzüm tatilim yok.Maaş tr ye göre iyi sayılır piyasaya göre ama sosyal hayatım yok.İngilizcem gelişti bu süreçte.Eğer burda yaptıysam Amerika'da daha kolay yaparım diye düşünüyorum.Oradada havaalanında çalışabilirim.Tabi greencard vs çıkacaksa oraya git yerleş zaman meselesi.Eşimde çalışacağı için bir nebza rahatım göç konusunda.Bakalım.
-
Eşimle başvurduk.İlk başvurumuz.Öyle bir umutla başvurduk.Havaalanı çalışanıyım.Özellikle Amerikalı yolculardaki rahatlık ve refahı gördükçe eşimle bana çıkmamam ihtimali aklıma gelince moral bozucu oluyor.Daha ilk başvuruma rağmen.Arkadaşımın 6. Seferi.