@crazycells cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hayırlı günler 
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
C
clawyk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
clawyk tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@crazycells cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hayırlı günler

-
Merhaba !
Green Card'ı ilk defa bir hafta önce duydum ve dün itibariyle başvurumu yaptım. Merak ettiğim konuları sormak istiyorum izninizle.- Ben Üniversiteye hazırlanıyorum yani lise mezunuyum bu bir problem yaratır mı?
- Henüz bir pasaportum yok,eğer seçilirsem çıkartırım ancak şuanda olmaması benim için bir sorun mu ?
3)Askerliğimi henüz bitirmedim bu sıkıntı yaratır mı? - Amerika'da hiç bir tanıdığım yok bu bir sorun mu ?
- Henüz üst düzey bir ingilizcem yok ancak orta düzeyde ingilizce biliyorum. Bunun için ingilizceyi ana dil gibi konuşmak şart mı?
- Amerika'ya green card ile gidecek biri için iş olanakları zor mudur ve başlangıç için ne kadar bir paraya sahip olmalıdır?