• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. drstrange8
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    D
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

drstrange8

@drstrange8

3
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

drstrange8 Takip etme Takip Et

drstrange8 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

En son vizesini alacak olan arkadaş, yada bu haberi alan arkadaş,durum ne oldu öğrenebildik mi? Bir de 11 nisan için çok umutluydum gerçekten ama bu sefer de gündem İran ile değişti. Açıklamalar (resmi minimum bilgi ile) bu yıl olmayacak gibi.DS-5501 in yayınlanması ancak hangi ekonomik yıl için olduğunun belirtilmemesi de bunun için bir işaret olarak görülebilir. Şu 11 Nisandan sonra bu foruma her girip de gelişmeleri okudukça , DV 2027 için değil de ; DV2026 talihlilerinin tüm AP lerinin onaylanması haberini alırım inşallah diye bakıyorum artık.

Gündem içinde yayımlandı
      D
      drstrange8

drstrange8 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

En son vizesini alacak olan arkadaş, yada bu haberi alan arkadaş,durum ne oldu öğrenebildik mi? Bir de 11 nisan için çok umutluydum gerçekten ama bu sefer de gündem İran ile değişti. Açıklamalar (resmi minimum bilgi ile) bu yıl olmayacak gibi.DS-5501 in yayınlanması ancak hangi ekonomik yıl için olduğunun belirtilmemesi de bunun için bir işaret olarak görülebilir. Şu 11 Nisandan sonra bu foruma her girip de gelişmeleri okudukça , DV 2027 için değil de ; DV2026 talihlilerinin tüm AP lerinin onaylanması haberini alırım inşallah diye bakıyorum artık.

Gündem içinde yayımlandı
      D
      drstrange8