@crazycells ilginiz için teşekkür ederim Cihan Bey. Mail attım size.
mörv tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
-
RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Herkese merhaba, başvuru için yüklediğim fotoğrafın 300x300 px olduğunu farkettim. Sistem kabul etti fakat yine de elenme sebebi olabilir mi bu durum?
mörv tarafından gönderilen son iletiler
-
@crazycells ilginiz için teşekkür ederim Cihan Bey. Mail attım size.
-
Herkese merhaba, başvuru için yüklediğim fotoğrafın 300x300 px olduğunu farkettim. Sistem kabul etti fakat yine de elenme sebebi olabilir mi bu durum?
-
Merhaba, başvurumu dün tamamladım fakat fotoğrafı 300x300 px olarak yüklediğimi farkettim. Bu durumda şimdiden Mayıs'da negatif bir sonuç göreceğime hazırlamalı mıyım kendimi?
-
RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Merhabalar, az önce başvurumu yaparken formun ikinci sayfasına geçmek için continue’ya tıkladığım anda safari uyarı verdi ve siteden attı beni. Bir kez daha denedim ve yine aynısı oldu. Başvurumu alma gibi bir durum oluşmamıştır değil mi? İkinci sayfaya geçemedim bile.. yarın mac olmayan bir bilgisayar ile tekrar deneyeceğim ama endişeliyim açıkcası:/ cevaplar için şimdiden çok teşekkürler!