• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mehmet arif
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mehmet arif

@mehmet arif

3
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

mehmet arif Takip etme Takip Et

mehmet arif tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2023 Sohbet Odası

yok.https://tsg.phototool.state.gov/photo
      konsolosluk sitesindeki kırpma işlemini yapın.
      bu sorunu çözmek bir günümü aldı. inat ettim. Yaşadığım sıkıntıyı nasıl çözdüğümü paylaşayım..
      Fotoğrafçıda bildiğiniz kırpılmamış vesikalık çektirdim.
      Piksel ve boyutları konsolosluğun istediğinden çok fazla boyutlarda
      28484288 genişlikyükseklik.çözünürlük 300 dpı gibi. Resmi çekildikten sonra sıkıntı olmasın diye fotoğrafçının pc açtım konsolosluk sitesine girdim resmi kabul etti çok şaşırdım.Hiçbir işlem yapmadan eve geldim.
      yalnız resmi bana dijital olarak wapsaptan attı.Kırpma işlemini konsolosluğun sitesinde girdim kendi pc açtım.Resmi wapsaptan pc indirdim. Fotoğrafçının pc de yaptığım işlemi evde yaptım fakat benim pc de aynı resim bildiğimiz hataları verdi:)) Kusura bakmayın bir dünya küfür nerde hata var nerde hata var...Adamın kullandığı pc Mac apple marka Macos işletim sistemi olduğu aklıma geldi. Ben windows kullanıyorum.
      Sonra fotoğrafçıyı aradım resmi we transfer üzerinden mail yoluyla göndermesini istedim. Neyse gönderdi resmi bana sinirden inat ettim. Buradaki yazıları okuyorum program bilmem ne bir sürü şey denedim.
      mail resmi indirdim. Konsolosluğun sitesine girdim resmi yükledim ve resmi ancak bu şekilde kabul etti. Kırpma işlemini konsolosluk sitesi üzerinden yaptım ve oradan indirdim. yani resminizi ikinci üçüncü kırpma programlarının içine sokmayın. Çünkü arka planda resim adresi değişiyor en azından benim tecrübe ettiğim bu en 100 tane resim ve program telefon bilmem ne denedim. bu işin en basit sorunsuz yolu bu.
      Herkese başarılar umarım dilekleriniz olur..

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      M
      mehmet arif

mehmet arif tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2023 Sohbet Odası

yok.https://tsg.phototool.state.gov/photo
      konsolosluk sitesindeki kırpma işlemini yapın.
      bu sorunu çözmek bir günümü aldı. inat ettim. Yaşadığım sıkıntıyı nasıl çözdüğümü paylaşayım..
      Fotoğrafçıda bildiğiniz kırpılmamış vesikalık çektirdim.
      Piksel ve boyutları konsolosluğun istediğinden çok fazla boyutlarda
      28484288 genişlikyükseklik.çözünürlük 300 dpı gibi. Resmi çekildikten sonra sıkıntı olmasın diye fotoğrafçının pc açtım konsolosluk sitesine girdim resmi kabul etti çok şaşırdım.Hiçbir işlem yapmadan eve geldim.
      yalnız resmi bana dijital olarak wapsaptan attı.Kırpma işlemini konsolosluğun sitesinde girdim kendi pc açtım.Resmi wapsaptan pc indirdim. Fotoğrafçının pc de yaptığım işlemi evde yaptım fakat benim pc de aynı resim bildiğimiz hataları verdi:)) Kusura bakmayın bir dünya küfür nerde hata var nerde hata var...Adamın kullandığı pc Mac apple marka Macos işletim sistemi olduğu aklıma geldi. Ben windows kullanıyorum.
      Sonra fotoğrafçıyı aradım resmi we transfer üzerinden mail yoluyla göndermesini istedim. Neyse gönderdi resmi bana sinirden inat ettim. Buradaki yazıları okuyorum program bilmem ne bir sürü şey denedim.
      mail resmi indirdim. Konsolosluğun sitesine girdim resmi yükledim ve resmi ancak bu şekilde kabul etti. Kırpma işlemini konsolosluk sitesi üzerinden yaptım ve oradan indirdim. yani resminizi ikinci üçüncü kırpma programlarının içine sokmayın. Çünkü arka planda resim adresi değişiyor en azından benim tecrübe ettiğim bu en 100 tane resim ve program telefon bilmem ne denedim. bu işin en basit sorunsuz yolu bu.
      Herkese başarılar umarım dilekleriniz olur..

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      M
      mehmet arif